Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Test sayısı da birden arttı sonradan
Bir çok kişi Trump'la dalga geçmiş ve süreci yönetemeyeceğini söylemişti
Trump bir tarafı tutuşunca işleri hızlandırdı anlaşılan
Nolcak peki ulkeler nasil bitirecek bunu ben yanlismi biliyorum hastalik bitme asamasins gelse kademeli ulkeyi acmaya kalksan 1 kisi goturup 10 kisiye bulastirsa 14 gun yeniden baslamayacak mi? o kisi 6 gun sonra gidip baskasina goturse bi 14 gun daha baslamiyor mu nasil biitecek bu illet tum ulkeyi 14 gun tamamen kapatmadan tamamen bite bilirmi bitmez bosa ugrasiyorlar su andaki ugras sadece kayiplari azaltmak suru bagisikligi saglamak icin baska yol gormuyorum

Nolcak peki ulkeler nasil bitirecek bunu ben yanlismi biliyorum hastalik bitme asamasins gelse kademeli ulkeyi acmaya kalksan 1 kisi goturup 10 kisiye bulastirsa 14 gun yeniden baslamayacak mi? o kisi 6 gun sonra gidip baskasina goturse bi 14 gun daha baslamiyor mu nasil biitecek bu illet tum ulkeyi 14 gun tamamen kapatmadan tamamen bite bilirmi bitmez bosa ugrasiyorlar su andaki ugras sadece kayiplari azaltmak suru bagisikligi saglamak icin baska yol gormuyorum
Aslında bir düşünceye göre virüs insandan insana bulaştıkça etkisini azaltıp en son normal gribal enfeksiyon seviyesine inecek ve ölümcül risk oluşturmayacaktı
Ama hali hazırda 1 milyon vakayı aşmamıza rağmen ölümler de artmaya devam ediyor
Diğer yandan ilaç tedavisi işe yarıyor hatta bazen yaşlılar da iyileşiyor. Tek umudumuz bu şimdilik.Yakında uygun aşı da bulunursa insanlar bağışık hale gelip virüsle savaş daha etkin hale gelecektir.Umalım da bu buluş en kısa zamanda gerçekleşsin
O zamana kadar hastalığın yayılımını da şüphesiz insanların tedbirlere uyma ve kendilerini izole etme düzeyleri belirleyecek

LİMAK İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş.
4.000.000₺

Bu bi dramdır. Devletten kazandığının 1/100ünü vermemiş adamlar. Merkez bankasınında 100 000 000 TLi ve diğer devlet bankalarınında içlerinin boşaltılıp bu biz bize yeteriz kampanyasına dökülmesi beni düşündürüyor.

LİMAK İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş.
4.000.000₺

Bu bi dramdır. Devletten kazandığının 1/100ünü vermemiş adamlar. Merkez bankasınında 100 000 000 TLi ve diğer devlet bankalarınında içlerinin boşaltılıp bu biz bize yeteriz kampanyasına dökülmesi beni düşündürüyor.
Toplanan paranın nasıl ve nerede kullanılıcağıda havada kaldı. Topluyorlar ama spesifik olarak ne için topluyorlar?

Toplanan paranın nasıl ve nerede kullanılıcağıda havada kaldı. Topluyorlar ama spesifik olarak ne için topluyorlar?

İnsanlardan da toplamıyorlar, devlete ait şirket ve bankalardan toplanıyor. Ne için toplanıyor sorusunun cevabı beni korkutuyor.

1586038084868.webp

Gündemin ikinci kısmı @Doruk Ata TANRIVERDİ . Türkiye seni seviyor.

İnsanlardan da toplamıyorlar, devlete ait şirket ve bankalardan toplanıyor. Ne için toplanıyor sorusunun cevabı beni korkutuyor.
Hani deseler ki toplanan parayı işte sağlık giderlerinde kullanacağız,
Halkımıza şu şu ihtiyaçların bedelsiz olması için kullanacağız,
Bu dönemde işsiz kalanların maaşlarını karşılamak için kullanacağız gibi tamam diyeceğim paranın bir amacı var.
Şu anda sadece toplanıyor bir hedef olmadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt