- 8 Mayıs 2009
- 18.920
- 6.392
- 2.493
@Murat Saylak , len bu Abd ne yapıyor 1,598,087 olmuş test sayıları 9 saat önce sana yazdığımda 1,356,085 taneydi test sayıları
Manyak la bunlar oha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Murat Saylak , len bu Abd ne yapıyor 1,598,087 olmuş test sayıları 9 saat önce sana yazdığımda 1,356,085 taneydi test sayıları
seyretme lanKonumuz korona
Ulan bu aylar tam senin nobeti acam mi baby diye Alperi darlama donemlerindi, cok ozledim o gunleri![]()
1.601.201 oldu bileManyak la bunlar oha
Baya farkli seyler yapiyon ustat ,bende bugun evdeki fayanslari saydim guzel dosemis ustaşu an oyun/dizi/film ve yemek yemek üçgeninde geçiyor koca gün.
Ortalıkta yerde niye yazdıysam neyse.Baya farkli seyler yapiyon ustat ,bende bugun evdeki fayanslari saydim guzel dosemis usta
Bugün korona ile ilgili hiç haber okumadım, bugünün rakamlarını da forumda gördüm. İlgim alakam pek kalmadı, alternatif bir evrende yaşıyor gibiyim şu an oyun/dizi/film ve yemek yemek üçgeninde geçiyor koca gün.
Sabahtan beri buna takildim terapi gibi geliyorOrtalıkta yerde niye yazdıysam neyse.
Cümleten iyi geceler. Editlenmemiş halini biri alıntılarsa mod arkadaşlardan ricamdır editleyiverin yav rezillik resmen boş bulundum.
Kolonya ile aksiyon yapıyon mu peki?
Sabahtan beri buna takildim terapi gibi geliyor
Gunumu ozet geceyim.Eski güzel günler. Belki de bir daha derbi veya futbol izleyemeyeceğiz nasip.. Uğur kadıköyde galibiyet gördükten sonra dünya bir daha iflah olmadı, artık nasıl bir sevinç yaşadıysa.
Yalnız senin halini iyi görmüyorum, kendine hobi edin bir şeyler yap.
Gunumu ozet geceyim.
Gece 3 gibi yatis
12 de uyanis
Ac karnina saksakiye
Kahvalti
Dizi film
Camdan bakiyom arabalari fln sayiyom
Ardindan yine saksakiye
Dizi film
Saglik bakani aciklamasini bekliyom
Tribe giris ardindan Yemek
Dizi film