Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EUywlJKXsAED1cg

ingilizcede killing time denen bir söz var yani zamanı öldürmek bu sıralar tam olarak yaptığımız bu zaman öldürüyoruz

Dün akşam 21:00 gibi bir halsizlik çöktü.Eklem yerlerim ağrımaya başladı.Aha dedim sanırım ayvayı yiyoruz.Neyse ki sabah uyandığımda kendime gelmiştim.Psikolojik olarak mı çöküyoruz? Çözemedim gitti.

Karantina kararı çıkmayacağı için herkes kendi karantinasını alsın diye boşuna demediler. Ticaret kesinlikle durmayacak, önlemleri kendimiz almalıyız.

He ya valla cozuttuk. Deneyeyim sağolasın.
ben de dün baya içtim vişne şarabı üzerine 4 bira ama Allahtan şuan bir hangover olayı yok sadece uyuşukluk var canım bir şey yapmak istemiyor üşeniyorum traş olup duş alacağım ama eriniyorum. önümüzdeki hafta cumartesiye kadar içmeye ara verdim haftada bir içiyorum zaten ama onda da miktarı biraz daha düşürmem lazım

ben de dün baya içtim vişne şarabı üzerine 4 bira ama Allahtan şuan bir hangover olayı yok sadece uyuşukluk var canım bir şey yapmak istemiyor üşeniyorum traş olup duş alacağım ama eriniyorum. önümüzdeki hafta cumartesiye kadar içmeye ara verdim haftada bir içiyorum zaten ama onda da miktarı biraz daha düşürmem lazım

Ben de 50'lik rakı içtim üstüne de 2 tane 14,4 dedikleri zıkkımdan. Normalde koymaz bana ama bugün sabahına kötü yaptı. Geç yattım bir de, 4 filandı galiba. Psikolojik de olabilir. Kafayı yedik yeminle.

Dün akşam 21:00 gibi bir halsizlik çöktü.Eklem yerlerim ağrımaya başladı.Aha dedim sanırım ayvayı yiyoruz.Neyse ki sabah uyandığımda kendime gelmiştim.Psikolojik olarak mı çöküyoruz? Çözemedim gitti.
Bende de oldu o dün akşam: Boğazlarımdaki lenf bezlerinin olduğu yerler bir garipti, böyle dilim filan acıyor da diyemem ama huysuz gibiydi. Sabah kalktım sadece sigaranın yediği bok olan boğaz kuruluğu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt