Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Bu aşı dedesi Nazilere hizmet etmiş diye sövdükleri herifin şirketi tarafından bulunursa ilginç olur hakikaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hafta sonu tatil mi virüslereCumartesi, pazar ve pazartedi günleri sayılar hep düşüyor hafta sonu olduğu için sanırım. Salıdan sonra yine fırlıyor heryerde böyle.
hafta sonu tatil mi virüslere
Eminim yaşanmıştır bu olay.Mehmet Çilingiroğlu : Trump Türkiye ve Çin'den solunum cihazı istedi.
Bilmiyorum artık sistemden mi neden. Misal almanya salıdan başlayıp cumaya kadar hep 4-6 bin bildiriyor günlük. Cumartesiden pazartesiye kadar 1-2 bin anca
Bu adam 180 derece nasıl döndü yavMehmet Çilingiroğlu : Trump Türkiye ve Çin'den solunum cihazı istedi.
1.5 saattir maske takından baska bişey demedi değişik bi adam.Bu adam 180 derece nasıl döndü yav
Türkiye'de yatırımları ve işleri var muhtemelen
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu anki sayılarla doğru orantı yapıp dünyada 7 milyon kişi ölecek dedi bir de yav1.5 saattir maske takından baska bişey demedi değişik bi adam.
Öyle yetkili biri hastaneye kaldırıldı haberi okursanız bilinki yoğun bakımlıktır yada siyaset yapıyordur. Şuan siyasetin yeri olmadığı için(covidi ciddiye almadığı için şuan ki durumu içler acısı) dün hastaneye kaldırıldı haberini okurken bile demek ki solunum desteği gerekti demiştim. Çünkü bu tür insanlar istediğinde hastaneden daha çok malzeme ayaklarına gidiyor(yoğun bakım şartları hariç)kötüleşmiş
Belki de tıbbın ve bilimin dediği gibi rastlantısal mutasyonlar en son insana hastalık yapacak şekilde virüse dönüşmesine sebep olduBoris giderse bu işi kimin yaptığına dair ipucuları çoğalır.
Düşünsene biri gidiyor virüsü salıyor, o virüs gidiyor İngiltere Başbakanı'nı öldürüyor.
Amerika kan ağlıyor.
Avrupa desen öyle.
Iki diktatör de oradan bize götünle gülüyor.
Çin ya da başkası yaptı demiyorum, çünkü o konu çok karışık. Kimin eli kimin cebinde olduğu belli değil.
Bu virüsü herkes yapmış olabilir ama bunlardan birisinin yaptığı çok belli.
Gscimbom mobil
Alo reyis ben TrumpMehmet Çilingiroğlu : Trump Türkiye ve Çin'den solunum cihazı istedi.
Üniversiteden attılar adamı, işleri bozulmuştur düzeltmeye çalışıyorBu adam 180 derece nasıl döndü yav
Türkiye'de yatırımları ve işleri var muhtemelen
Mutasyonuna kadar hesaplamıştır bunlar.Belki de tıbbın ve bilimin dediği gibi rastlantısal mutasyonlar en son insana hastalık yapacak şekilde virüse dönüşmesine sebep oldu
RTE: Patroit füzelerini görelimMehmet Çilingiroğlu : Trump Türkiye ve Çin'den solunum cihazı istedi.