Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu aşı dedesi Nazilere hizmet etmiş diye sövdükleri herifin şirketi tarafından bulunursa ilginç olur hakikaten.

Mehmet Çilingiroğlu : Trump Türkiye ve Çin'den solunum cihazı istedi.

trump a gerizekalı dedi adam yaw az önce. ülkede benzeri şeyi yaptığını düşünüyorum da yayın bitmeden alırlardı içeriye. :D

Öyle yetkili biri hastaneye kaldırıldı haberi okursanız bilinki yoğun bakımlıktır yada siyaset yapıyordur. Şuan siyasetin yeri olmadığı için(covidi ciddiye almadığı için şuan ki durumu içler acısı) dün hastaneye kaldırıldı haberini okurken bile demek ki solunum desteği gerekti demiştim. Çünkü bu tür insanlar istediğinde hastaneden daha çok malzeme ayaklarına gidiyor(yoğun bakım şartları hariç)

Boris giderse bu işi kimin yaptığına dair ipucuları çoğalır.

Düşünsene biri gidiyor virüsü salıyor, o virüs gidiyor İngiltere Başbakanı'nı öldürüyor.
Amerika kan ağlıyor.
Avrupa desen öyle.

Iki diktatör de oradan bize götünle gülüyor.

Çin ya da başkası yaptı demiyorum, çünkü o konu çok karışık. Kimin eli kimin cebinde olduğu belli değil.
Bu virüsü herkes yapmış olabilir ama bunlardan birisinin yaptığı çok belli.

Gscimbom mobil

Boris giderse bu işi kimin yaptığına dair ipucuları çoğalır.

Düşünsene biri gidiyor virüsü salıyor, o virüs gidiyor İngiltere Başbakanı'nı öldürüyor.
Amerika kan ağlıyor.
Avrupa desen öyle.

Iki diktatör de oradan bize götünle gülüyor.

Çin ya da başkası yaptı demiyorum, çünkü o konu çok karışık. Kimin eli kimin cebinde olduğu belli değil.
Bu virüsü herkes yapmış olabilir ama bunlardan birisinin yaptığı çok belli.

Gscimbom mobil
Belki de tıbbın ve bilimin dediği gibi rastlantısal mutasyonlar en son insana hastalık yapacak şekilde virüse dönüşmesine sebep oldu

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iş sezonu açılıyor coronayı beklerken millet açlıktan perişan olacak . tükkanlar açılacaktır bahçeler tarlalar mevsimlik işçiler vs . adam ailesine ekmek götürmek zorunda . evde kal sloganı yavaştan eriyecektir.

İspanya ve İtalya için düşüş başladı gibi duruyo bi patlama olmazsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt