Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki gün önce 441 kişi öldü dün 833 bugün 1427 kişi. Akıl mantık işi değil aşırı derecede yükselmeye başladı. Ciddiye almıyor daha insanlar inanılır gibi değil.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

2020-04-07 (2).webp

Yoğun bakım ve entübe hasta sayılarında düşüş olması iyi ama iyileşen hastalarda biraz daha yukarılarda olmamızı beklerdim

Beyler, viruse yakalananlar %100 bagisiklik kazaniyor mu?
%80 %90 da olabilir.

Beyler, viruse yakalananlar %100 bagisiklik kazaniyor mu?
%80 %90 da olabilir.
Bağışıklık kazanıyorlar
plazma tedavisinde zaten iyileşen hastaların kanından alınan İmmünglobulinler hastalara uygulanıyor
Ama bunun %100 bağışıklık olduğunu söyleyemeyiz sanırım tekrarlayan hastalıkları düşündüğümüz zaman

Simdi Italya, 1 hafta 600, 1 hafta 500, 1 hafta 400 vs vs ortalamasiyla gitse 15 bin civari toplamds 32 bin insan hayatini kaybetmis olacak. Insallah en azindan yavaslatacak ilac bulurlar.

Bağışıklık kazanıyorlar
plazma tedavisinde zaten iyileşen hastaların kanından alınan İmmünglobulinler hastalara uygulanıyor
Ama bunun %100 bağışıklık olduğunu söyleyemeyiz sanırım tekrarlayan hastalıkları düşündüğümüz zaman
Sence tekrarlama mı yoksa testler false negatif mi çıkıyor tam iyileşmeden.

Tedavide daha çok ne kullanıyoruz bilmiyorum ama iyileşen hasta sayılarına baktığımızda Hidroksiklorokin i daha çok kullanmalıyız
İspanya günde 3000 e yakın hasta iyileştiriyor bu ilaçla
Ayrıca total iyileşmede Çin'den sonra ikinci sıradalar

Iki gün önce 441 kişi öldü dün 833 bugün 1427 kişi. Akıl mantık işi değil aşırı derecede yükselmeye başladı. Ciddiye almıyor daha insanlar inanılır gibi değil.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Olenlerin yas ortalamasi Italya gibi mi?

Fransa uçuşa geçti
11 bin yeni vaka 1417 ölüm
Almanya'nın üstüne çıktı an itibariyle vaka sayısında

Fransa napiyor yaw

Virüs yoğunluğu az ise 2 kerede negatif çıkma ihtimali olmaz mı?
Hücrelerin içine saklanıyor felan deniyor buna latent enfeksiyon diyebiliriz aslında
böyle bir şey varsa yanlış negatiflik olabilir bilemiyorum
Yeni bir virüs olduğu için belki de bilmediğimiz daha çok şey var

Hücrelerin içine saklanıyor felan deniyor buna latent enfeksiyon diyebiliriz aslında
böyle bir şey varsa yanlış negatiflik olabilir bilemiyorum
Yeni bir virüs olduğu için belki de bilmediğimiz daha çok şey var
çünkü bildiğim kadarıyla grip bile atlattıktan kısa süre sonra tekrar olmuyorsun. Belirli bir süre vücut bağışıklık sağlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt