Ustat sana ithafen yazmadım kesinlikle. Politik görüşün beni asla ilgilendiremez ki, kimsenin ki ilgilendirmiyor bu konu altında. Gel gelelim zannimca genel anlamda ayni politik deger ve prensiplere deger verdiğimizi aşikar.
Ben buraya bilgi almak ve vermek icin giriyorum ve hoş sohbet etmek icin burdayim. Sizin aranizdaki sohbeti okumadim, sadece cok kisa bir vaka sayısı- ölü sayısı muhabbetinin oldugunu gördüm. Bunun uzerine yazdim.
Benim degindigim mevzu biraz genel anlamda. Cok fazla dezenformasyon var. Kim neye guvenecegini sasirmis durumda. Disaridan aldigim gozlem bu. Hollandada haftada 1 bakan ve basbakan tvye cikar ve bir brifing verir, millet dagilir. Bu bilgilere gore politika ve stratejiler gudulur. Turkiyede maalesef bir kesimde strateji camur atmak olmus ki, bu cok tehlikeli. Bizim imkanlarimiz sinirsiz ve dogrulari 10 yerden teyit edebiliyoruz. Ama Turkiyede imkanlari kisitli yuzbinler/milyonlar vardir. Onlara bu belirsizligi asimamamiz lazim. Maalesef Turkiyede cok bildigini sanip, sosyal medyadan cikmayan, eksisozlugu misal ilah kabul eden ve oturmus sistem ve devlet yapısına vurmayi hobi edinmis bir tayfa var. Onlar bilhasil cok tehlikeli bu corona doneminde.