Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şöyle güzel haberlerle gelin

ben bu yetkililerin damına koyayim.
iyileştin diye eve göndermişler herifi minibüs ile gidip gelmiş üstelik. o gün araçta bulunan her kim varsa hepsi potansiyel koronalı. gel de bul ama o kişileri.

iyileştin diye eve göndermişler herifi minibüs ile gidip gelmiş üstelik. o gün araçta bulunan her kim varsa hepsi potansiyel koronalı. gel de bul ama o kişileri.

Cidden anlaması güç şu mevzuları.

Hergun nutella yiyom ne yapayım,sen nasilsin
A101den hazır pandispanya kek al (yaş pasta keki, büyük ve yuvarlak)

Evde bir kap içerisinde elinle lime lime et. Nutella kavanozunun içindeki çikolatayı üzerine boca edip karıştır.

Hamur gibi olur o. İyice yoğur. Sonra o hamur gibi olunca da ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp, dışını, marketten aldığın hindistan cevizi tozuna bulayıp bulayıp dolaba at.

Keki ve nutellayi karıştırıp yogururken çok katı olursa icerine yarım su bardağı süt ekle

Al sana hindistan cevizi topları

Dolapta kalsın 2-3 saat. Sonra atistir

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla şansa yaşıyoruz. Önlemler, tedbirler faso fiso

EVHh7mHUcAM3Eoi

Nail Noğay İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı.

tam bir orman cocugu
Umarım tüm dünyada halk bu kapitalist orman çocuklarını salgından sonra unutmaz. Bu salgın şunu çok iyi kanıtladı aslında: Kapitalin değeri emeğin yanında hiç bir şey. İnsanlar umarım bu değerin farkına varıp, ona göre davranır salgından sonra.

A101den hazır pandispanya kek al (yaş pasta keki, büyük ve yuvarlak)

Evde bir kap içerisinde elinle lime lime et. Nutella kavanozunun içindeki çikolatayı üzerine boca edip karıştır.

Hamur gibi olur o. İyice yoğur. Sonra o hamur gibi olunca da ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp, dışını, marketten aldığın hindistan cevizi tozuna bulayıp bulayıp dolaba at.

Keki ve nutellayi karıştırıp yogururken çok katı olursa icerine yarım su bardağı süt ekle

Al sana hindistan cevizi topları

Dolapta kalsın 2-3 saat. Sonra atistir

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sağolasın,ben de tatlı yapıyorum sütlü vs ama cikolota toplarını genelde pastanelerden alıyodum,denerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt