- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
bi kac prof,yabanci basın ,elime edilmiş forum üyeleri (ekside de aynisi),sonrası gscvision falan en iyisi
kasmaya gerek yok,diyorum
Hersey yolunda mi Ustadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi kac prof,yabanci basın ,elime edilmiş forum üyeleri (ekside de aynisi),sonrası gscvision falan en iyisi
kasmaya gerek yok,diyorum
Sağlık hizmetlerini alamıyorlar, o iş onunla alakalı.abd'de zencilere bulasma ve öldürme orani daha fazla diye bi sey dinlemistim sabah simdi twitterda gordum aklima geldi. latin ve zencilere daha fazla etki ediyomus niyeyse
ben bu yetkililerin damına koyayim.
iyileştin diye eve göndermişler herifi minibüs ile gidip gelmiş üstelik. o gün araçta bulunan her kim varsa hepsi potansiyel koronalı. gel de bul ama o kişileri.
![]()
Bodrum’da Skandal Üzerine Skandal | Bodrum Olay | Bodrum Haber, Bodrum Kültür, Bodrum Magazin, Bodrum Siyaset, Bodrum Spor, Bodrum Cemiyet, Bodrum Son Dakika Haberleri
Bodrum Devlet Hastanesinde bundan 13 gün önce Koronavirüs teşhisi konulan 41 yaşındaki Cüneyt K.’nin başına gelmeyen kalmadı. En sonunda Özel bir hastanede para ödeyemediği için rehin kaldı. Bodrum Devlet hastanesi; minibüse binerek hastaneye gelen hastaya Covid19 teşhisi koydu. Hastayı ayni gün...bodrumolay.com
A101den hazır pandispanya kek al (yaş pasta keki, büyük ve yuvarlak)Hergun nutella yiyom ne yapayım,sen nasilsin
Valla şansa yaşıyoruz. Önlemler, tedbirler faso fisoben bu yetkililerin damına koyayim.
iyileştin diye eve göndermişler herifi minibüs ile gidip gelmiş üstelik. o gün araçta bulunan her kim varsa hepsi potansiyel koronalı. gel de bul ama o kişileri.
![]()
Bodrum’da Skandal Üzerine Skandal | Bodrum Olay | Bodrum Haber, Bodrum Kültür, Bodrum Magazin, Bodrum Siyaset, Bodrum Spor, Bodrum Cemiyet, Bodrum Son Dakika Haberleri
Bodrum Devlet Hastanesinde bundan 13 gün önce Koronavirüs teşhisi konulan 41 yaşındaki Cüneyt K.’nin başına gelmeyen kalmadı. En sonunda Özel bir hastanede para ödeyemediği için rehin kaldı. Bodrum Devlet hastanesi; minibüse binerek hastaneye gelen hastaya Covid19 teşhisi koydu. Hastayı ayni gün...bodrumolay.com
yaw hep diyorum buranın devlet hastanesi allah'a emanet. sağ gidip ölü çıkarsın.Cidden anlaması güç şu mevzuları.
![]()
Nail Noğay İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı.
Umarım tüm dünyada halk bu kapitalist orman çocuklarını salgından sonra unutmaz. Bu salgın şunu çok iyi kanıtladı aslında: Kapitalin değeri emeğin yanında hiç bir şey. İnsanlar umarım bu değerin farkına varıp, ona göre davranır salgından sonra.tam bir orman cocugu
sağolasın,ben de tatlı yapıyorum sütlü vs ama cikolota toplarını genelde pastanelerden alıyodum,denerimA101den hazır pandispanya kek al (yaş pasta keki, büyük ve yuvarlak)
Evde bir kap içerisinde elinle lime lime et. Nutella kavanozunun içindeki çikolatayı üzerine boca edip karıştır.
Hamur gibi olur o. İyice yoğur. Sonra o hamur gibi olunca da ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp, dışını, marketten aldığın hindistan cevizi tozuna bulayıp bulayıp dolaba at.
Keki ve nutellayi karıştırıp yogururken çok katı olursa icerine yarım su bardağı süt ekle
Al sana hindistan cevizi topları
Dolapta kalsın 2-3 saat. Sonra atistir
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sağolasın,ben de tatlı yapıyorum sütlü vs ama cikolota toplarını genelde pastanelerden alıyodum,denerim
![]()
Nail Noğay İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı.
50 milyondu ama zaman dilimi olarak kıyas edilirmi ?Dünya başka dünya olacak sözüne inanan varmı İspanyol gribi 30 milyon kişi götürdü hastalıktan sonra dünya daha çok azdı
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi