Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada şu Favipiriavir denilen Japon ilacından ilk mevzu çıktığında 1 milyon tane almışız. Bu sebepten dolayı yoğun bakım ve entübe artmıyor fazla sanırım. Uyanıklık yapıp erkenden almış sanırım Sağlık Bakanlığı bürokratları birinden duydum. Ama yalan ama doğru ?

Bize gelmesi diğer ülkelere göre çok geç olduğu için sanırım böyle bir hareket yapmış olabiliriz.

Bizde eğri yukselmeden bu şekilde mi eğilime geçecek acaba var mı bu şekilde ülke

Günlük test sayısında 30.000’i aştık. Laboratuvar sayımız 106’ya çıktı. Yoğun bakıma giren hasta oranımız düşmeye devam ediyor. İyileşme hızında başarı grafiğimizi koruyoruz. Veriler, önümüzdeki günlerde iyileşme hızında artış olacağını gösteriyor.

inşallah biz de bunu bekliyoruz

Hekimlerin tavan döneriyle ilgili soruyu soranı alnından öpmek isterdim.. Çıkıp şov yaptılar herkese full döner verilecek diye şimdi kıvırıyorlar sadece pandemi durumunda verilecek diye ama halk ne biliyor hekimler parayı vurdu.. İşleri güçleri hava civa

Bunlara gazeteci kimliği verenin ta kafasına sıçayım. Ülkesi bitti başka ülkelere yardım edecek miyiz diyor mal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt