- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Lan sen demiyorsun diye onların gazeticilik görevi yapmadığı anlamına mı geliyor? Sen bir tuhaf oldun bu süreçte.
Çoğu iletişim fakültesinin yolunu bilmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan sen demiyorsun diye onların gazeticilik görevi yapmadığı anlamına mı geliyor? Sen bir tuhaf oldun bu süreçte.
Kimseyi yaladığım yok. Bunların zihniyetinden de nefret ederim. Ama bazıları o kadar saçma şeyler yazıyor ki insan savunuyor artıkpolitikacıları yalamayı bırakalım
İBF yi İİBF ile karıştırıyorlar.Çoğu iletişim fakültesinin yolunu bilmiyor.
O genel olarak yalamayı sever. Politikacı olması önemli değil.politikacıları yalamayı bırakalım
iibf kantini hakkinda görüşleri icin ulu yigiti davet edelim @Yiğit KaragözİBF yi İİBF ile karıştırıyorlar.
Sıra sende inşallahO genel olarak yalamayı sever. Politikacı olması önemli değil.
İkisi de benzer zihniyet aslında az bir şey bi tarafı savundun gibi algılasalar hemen düşman gibi saldıraya geçerlerKimseyi yaladığım yok. Bunların zihniyetinden de nefret ederim. Ama bazıları o kadar saçma şeyler yazıyor ki insan savunuyor artık

Solcu çomarı işte. Aynı şeyin laciverdiİkisi de benzer zihniyet aslında az bir şey bi tarafı savundun gibi algısalar hemen düşman gibi saldıraya geçerler![]()
DPÜ öğrencisiyse kendisi. Büyük ihtimalle kokonalar arasında büyümüştür.iibf kantini hakkinda görüşleri icin ulu yigiti davet edelim @Yiğit Karagöz
Açık görüşlü olduğumu biliyorsunSıra sende inşallah
İzmir'de rakı içmek istiyorum lan.Solcu çomarı işte. Aynı şeyin laciverdi
Doğru dedin kral
İçek. Ne zaman?İzmir'de rakı içmek istiyorum lan.
Ben kendimden bilmiyorum da Türkiye'de yaşayan akrabaların devlet hastane deneyimleri çok çok kötü. Doktorlar hem ilgisiz hem bilgisiz. Özellikle dişçiler çöp10 kez doktora gittiysem 5 i çöptü.
Artık devlete gitmiyorum zaten. Doktoru araştırıp özele gidiyorum.
En son dizime kireçlenme demişti biri MR'a bakıp. Sonra iyi bir spor doktoruna gidince menisküs olduğu anlaşılmıştı![]()
En erken ağustos gibi şu anİçek. Ne zaman?
Doktorlarımız iyi olduğuna inancım yükseliyor.Yoğun bakım ve entübe oranı %2'lerde. Bu durumun çok iyi olduğunu söylüyor Celalettin Kocatürk
İşe girmiş olacağım galiba o vakitlerde Bursa'da. Ama ayarlarızEn erken ağustos gibi şu an
Bilgisiz olan doktorlarımız değil(evet bilgisiz olanları mevcuttur). Biz sıkıntımızı, derdimizi tam olarak aktaramıyoruz. Utanıyor ya da korkuyoruz asıl söylememiz gerekenleri söylemiyoruz doktorlara; bu tanılarda çok önemli oluyor.Ben kendimden bilmiyorum da Türkiye'de yaşayan akrabaların devlet hastane deneyimleri çok çok kötü. Doktorlar hem ilgisiz hem bilgisiz. Özellikle dişçiler çöp
İşe girmiş olacağım galiba o vakitlerde Bursa'da. Ama ayarlarız