Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EVQoAwKWoAYv81p

Evet en önemli teşvik geldi. Yok mu forumda bir babayiğit?
@Yiğit Karagöz labaratuvara girdi bile

ub.mesaji

Bu adam bulursa taşaklarını müzede sergilesin.

Yazık olur, herkes emmükledikten sonra sergilensin. Gerçeğe döncek olursak 23 nisanda en fazla lab ortamında etkili olduğu görüldü antikorun vs denir. Dünyada en az 6 7 lab bu aşamayı geçti bile, insan deneklere başlıyolar. Ama bu denek aşaması sonrası bile epey sirüyor 8 9 ay gibi. Bu adam tamam çalışıyor güzel ama olay basının bilerek veya bilmeyerek abartması. Bu gruptan önce faz 3te olan çoook lab bulup sürer piyasaya.

Bugün spor yapmak daha dogrusu kosmak icin bir park'a gittim. Insanlar gercekten bilincli burada.

Polisler ya da zabitalar park'ta geziyordu kontroller icin. Bir kac kisiyi yakaldilar Corona tedbirlerine uymadiklari icin, benim kosarken gördügüm kadariyla Türk bir aile de vardi yaklasik 10-12 kisi. Bunlarin hepsinin tek bir evde kalma ihtimali düsük oldugu icin zabitalar bunlari da avladi direk.

Corona tedbilerine göre maksimum 2 kisi beraber disarida gezebiliyor ya da ayni ev icinde yasayan insanlar, 10-12 kisinin ayni evde yasama ihtimali düsük sonuc olarak böylece direk göze battilar. Cezai yaptirim uyguladilarsa kisi basi en az 200€ ceza keserler. Gecmis olsun.

Bugün spor yapmak daha dogrusu kosmak icin bir park'a gittim. Insanlar gercekten bilincli burada.

Polisler ya da zabitalar park'ta geziyordu kontroller icin. Bir kac kisiyi yakaldilar Corona tedbirlerine uymadiklari icin, benim kosarken gördügüm kadariyla Türk bir aile de vardi yaklasik 10-12 kisi. Bunlarin hepsinin tek bir evde kalma ihtimali düsük oldugu icin zabitalar bunlari da avladi direk.

Corona tedbilerine göre maksimum 2 kisi beraber disarida gezebiliyor ya da ayni ev icinde yasayan insanlar, 10-12 kisinin ayni evde yasama ihtimali düsük sonuc olarak böylece direk göze battilar. Cezai yaptirim uyguladilarsa kisi basi en az 200€ ceza keserler. Gecmis olsun.
Zabıta mı var sizde de?

Pazar saat 24.00'a kadar sokağa çıkma yasağı geldi
30 büyükşehir ve Zonguldak

Son düzenleme:
Hafta sonu 2 gün sokağa çıkma yasağı, 30 Büyükşehir ve Zonguldak!

Hafta sonu sıcakta millet cosmasin diye yasak geldi 2 gün ama bu yasak İstanbul'da uzun süreli olmali

Haftasonları sokağa çıkma yasağı gelecek gibi bir kaç hafta. Tek seferlikse pek mantıklı olmaz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt