Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürecin başından beri yaptıkları en büyük hata her şeyi halkın inisiyatifine bırakmaları. Kendi ohalinizi ilan edin, sosyal mesafeye dikkat edin, gerekmedikçe sokağa çıkmayın gibi saçmalıklarla virüsün önüne geçmeye kalktılar. Sağlık Bakanına bir şey demiyorum, sokağa çıkma yasağı koyacak yetkisi yok ama hükümetin bu konuda bir şeyler yapması gerekiyordu. Sığınmacılar için milyarca euro para harcanırken halk için 3-4 haftalığına sokağa çıkma yasağı getiremeyecek duruma düştüler. İnsanlar aynı anda hem virüsle hem de geçim sıkıntısıyla mücadele etmek zorunda kaldılar.

Virus ülkeye girdigi anda sadece 1 hafta yasak koysalardi,bu kadar ileri gitmezdi mevzu

IMG_7520.webp

Haksız. 2 gün yahu 2 gün Benim maddi durumum iyi olmamasına rağmen ben evdeyim. Adamlar 5-6 poşet ne almış olabilir 2 gün için.
sen kac kisisin onlar kac kisi 7 8 kisi olanlar var 2 gun kolaymi market alisverisi hafta sonu yapilir genelde virus var diye markete bile az gittik toplu aldik eee simdi dolapta raflar var ne yapicam ?

sen kac kisisin onlar kac kisi 7 8 kisi olanlar var 2 gun kolaymi market alisverisi hafta sonu yapilir genelde virus var diye markete bile az gittik toplu aldik eee simdi dolapta raflar var ne yapicam ?
E bulaştır kendini o zaman ne diyeyim.
Adam kola almış halley almış.

Sürecin başından beri yaptıkları en büyük hata her şeyi halkın inisiyatifine bırakmaları. Kendi ohalinizi ilan edin, sosyal mesafeye dikkat edin, gerekmedikçe sokağa çıkmayın gibi saçmalıklarla virüsün önüne geçmeye kalktılar. Sağlık Bakanına bir şey demiyorum, sokağa çıkma yasağı koyacak yetkisi yok ama hükümetin bu konuda bir şeyler yapması gerekiyordu. Sığınmacılar için milyarca euro para harcanırken halk için 3-4 haftalığına sokağa çıkma yasağı getiremeyecek duruma düştüler. İnsanlar aynı anda hem virüsle hem de geçim sıkıntısıyla mücadele etmek zorunda kaldılar.

Hayır ağabey. Benim hayatımı idame ettirmem gerekiyor. Faturalarım var, borçlarım var. Sen bunları ertelemiyorsun, bankalara bir şey yapamıyorsun. Utanmadan, halkla dalga geçer gibi banka hesabında milyon euroları olan ünlülerin videolarını çekip, 'hayat eve sığar' diyorsun. Burak Özçivit hayatı eve sığdırır da ben parasız sığdıramam. Her şeyi geçtim, maske işini de eline gözüne bulaştırıyorsun. Önce ptt, sonra e devlet, sonra açıklama yapıyorsun eczaneler satmayacak diye, daha sonra yine açıklama yapıyorsun eczanelerden bedava dağıtılacak diye. Vallaha çok doluyum, kusura bakmayın arkadaşlar. Sizler de hakkınızı helal edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt