Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ülkede kimse bana medya var demesin tüm kanallar halen virüs nasıl bulaşır geçer aynı şeyleri papağan gibi konuşup duruyor
bir tanesinde yürek yok çıkıp şu alınan kararı zamanlamasını konuşacak hükümeti eleştirmekten ödleri kopuyor sonra televizyon izleyin neyini izliyim 1 aydır konuştuklarınızı 1 gece çöpe attınız başlarım maskesine mesafesine hepsi yalan oldu pazartesi ben bu insanlarla işe gidicem
cnn türk ve a haber izleniyor bu memlekette
daha büyük facia ne ki

Yahu şimdi soğuk silivri konuşturma beni. Onların yaptığı düpedüz işbilmezlik ama hükümet gidin kavga edin sokaklarda mı diyor? 2 gün için bunu yaptı bu halk. 15 gün olsa senin benim evine girerler.

İyi de Emrah, halkın böyle bir reaksiyon vereceği az çok belli. Yani toplum mühendisi olmaya gerek yok, yaşadığımız toplumun dinamiklerini az çok bilmek yeterli. Madem hafta sonu için sokağa çıkma yasağı planlıyorsun o zaman bu duyuruyu 2 saat kala değil de 2-3 gün önceden yapmak daha mantıklıca değil mi? Devlet dediğimiz mekanizma senden benden daha akıllı olmak zorunda.

Millet olarak hangi işimiz düzgün ki? Yasak koyulmaz herkes evde takılır, yasak koyulur herkesin dışarı çıkacağı tutar. Bizim millet kadar asi, kanun ve kural tanımaz, egoist, bencil bir millet yok. Keşke Almanların disiplini ve kuralcılığı bizde olsaydı. Herkes hükümete kızıyor da onları seçen yine bizim gerizekalı halkımız. Bizim milletin siyasetteki aynası da onlar oluyor.

Acınacak durum da aciz ve cahil bir milletiz. 2 günde ölmezsin be bok yiyin.

Yazık yazık yazık...
onca emek 2 saatte yerle bir edildi

EVRehbLXQAEw0vA.webp

Millet olarak hangi işimiz düzgün ki? Yasak koyulmaz herkes evde takılır, yasak koyulur herkesin dışarı çıkacağı tutar. Bizim millet kadar asi, kanun ve kural tanımaz, egoist, bencil bir millet yok. Keşke Almanların disiplini ve kuralcılığı bizde olsaydı. Herkes hükümete kızıyor da onları seçen yine bizim gerizekalı halkımız. Bizim milletin siyasetteki aynası da onlar oluyor.

Aziz nesine ve Barbaros Sansala bosuna bu millet sevmedi ve sevmiyor.

Cunku:

Dogruya soyleyene, dokuz koyden kovarlar.

İyi de Emrah, halkın böyle bir reaksiyon vereceği az çok belli. Yani toplum mühendisi olmaya gerek yok, yaşadığımız toplumun dinamiklerini az çok bilmek yeterli. Madem hafta sonu için sokağa çıkma yasağı planlıyorsun o zaman bu duyuruyu 2 saat kala değil de 2-3 gün önceden yapmak daha mantıklıca değil mi? Devlet dediğimiz mekanizma senden benden daha akıllı olmak zorunda.
Ahmet ben duyuru zamanında yapıldı demiyorum zaten ama 2-3 gün önce de yapılsa buna yakın durumlar olmazdı diye garanti verebilir misin ilk açıklandığı saatlerde?

Bu ülkede kimse bana medya var demesin tüm kanallar halen virüs nasıl bulaşır geçer aynı şeyleri papağan gibi konuşup duruyor
bir tanesinde yürek yok çıkıp şu alınan kararı zamanlamasını konuşacak hükümeti eleştirmekten ödleri kopuyor sonra televizyon izleyin neyini izliyim 1 aydır konuştuklarınızı 1 gece çöpe attınız başlarım maskesine mesafesine hepsi yalan oldu pazartesi ben bu insanlarla işe gidicem
Çinlilerin hayvan pazarından daha mide bulandırıcı bizim medyamız.

Haber vermeden yapsalar daha az zararlı çıkardık
2 gün ya 2 gün
2 günde ölünmez yani ne bileyim

%80 hükümet %20 halk hatalı. ya halkı hadi koy köşeye de belediye baskanlarına neden haber vermiyonuz. bu kararlar nası toplantı sonucu çıkıyor. 1 saat sonranızı kestiremiyosunuz belli ki yarını nası kestirebiliyosunuz bu kararla? sorulması gereken cok soru var. stabil giden hastalık ptesiden itibaren x10 hız ile yükselmeye devam edecek. hayır bıraksaydınız millet kontrollü bir şekilde güneşli havanın tadını cıkarsaydı bari. panik olmus sağa sola ekmek için saldıran insan kitlesinden daha az zarar gelirdi.

Bir de normal bir zamanda deseler anlarım hazırlıksız olanlar vardır ulan 1 aydır bu bokun içindeyiz 2 günlük gıda herkesin evinde var zaten.. Durumu olmayana da gökten para yağmadı ya gecenin bir yarısı millette para var ki akın etmişler markete.. Neresinden baksan ağır geri zekalılık..

market sırasına elinde luppo ile giren var. o markete muhtemelen 'kossun sokaağa cıkma yasağı geldi heheh' modunda gitmiştir. market önüne geldiğinde ulan ben ne alacaktım demiştir kendi kendine... sonra alacak bir şey bulamamıstır. demiştir ki; kalktık yataktan bu saatte markete kadar geldim ne alayim, ne alayim? --evet luppo da karar kılmıştır. tebrikler sığır çükü kadar yararı olmayan karsim hedefine ulastın. luppo senindir...

EVRgIMMXQAMhp59
Maske bile yok

Ahmet ben duyuru zamanında yapıldı demiyorum zaten ama 2-3 gün önce de yapılsa buna yakın durumlar olmazdı diye garanti verebilir misin ilk açıklandığı saatlerde?

Veremem ama 2 saat kala açıklamak başlı başına hatalı bir karar. Ama ülkeyi ben yönetmiyorum, devlet benden daha akıllı olmak zorunda. Teorik olarak hafta sonu sokağa çıkma yasağı getirmek doğru ama pratikte bunu doğru bir şekilde uygulayacak olan yine devlet dediğimiz mekanizmadır.

%80 hükümet %20 halk hatalı. ya halkı hadi koy köşeye de belediye baskanlarına neden haber vermiyonuz. bu kararlar nası toplantı sonucu çıkıyor. 1 saat sonranızı kestiremiyosunuz belli ki yarını nası kestirebiliyosunuz bu kararla? sorulması gereken cok soru var. stabil giden hastalık ptesiden itibaren x10 hız ile yükselmeye devam edecek. hayır bıraksaydınız millet kontrollü bir şekilde güneşli havanın tadını cıkarsaydı bari. panik olmus sağa sola ekmek için saldıran insan kitlesinden daha az zarar gelirdi millete.
Üstad sonuna kadar haklısın hepsinin altına imzamı atarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt