Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf ''yasak yapmıyorsak bir bildiğimiz vardı alın görün işte'' demek için yapılmadıysa şu olay ben de bir şey bilmiyorum
hakkımı helal etmiyorum

yasak geliyora ama büyüksehir belediye baskanlari bunu televizyondan ve sosyal medyadan ögreniyor. 30 vali 30 büyüksehir belediye baskani ile görüntülü konusma yapacaksin, onlar da ilce belediye baskanlariyla konusacak ve adam akilli tedbirler alacaksin. ama yok.

Bütün uzmanların ortak fikri 12 15 ay civarında aşı bulunabilir
daha erken mümkün değil

Daha etkili ilaçlar falan bulunabilir bir ihtimal, herkes bişeyler deniyor. Aşı işi zor zaten ülkeyi 1 sene kapatamazsın o zamana kadar herkese enfekte olur.

@Emrah Duvar

Sokaga cikan butun halk dusuk IQ diyebilirmiyiz
natural-selection.jpg

Evde ekmeği olmayanlar ekmeğe gitmiştir anlarım da bu kadar insanın evde hiç mi yiyecek bir şeyi yok allah aşkına
en azından un vardır hamur yoğurur bir şey yaparsın ne bileyim
çok mantıksız işler

Bence daha vahim olan Tuncay Özkan’ın yorumu. Halkını tanımayan, halkından uzak bir milletvekili, üstelik gazeteci...
milletvekillerinin cogu cok kalitesiz siyasi figürler. ahmet hamdi camli, tuncay özkan, cemal enginyurt, mustafa destici, baris atay ve ömer öcalan gibi isimler milletvekili olabiliyorsa genclerin ümitsiz olmasina gerek yok. kapagi bir yere attin mi tamamdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt