- 1 Ağustos 2014
- 63.851
- 75.054
- 4.338
Sırf ''yasak yapmıyorsak bir bildiğimiz vardı alın görün işte'' demek için yapılmadıysa şu olay ben de bir şey bilmiyorum
hakkımı helal etmiyorum
hakkımı helal etmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakısı için şalgam suyu almaya çıkan bir cehapeli sanırım inanamıyorummmmmortama bak yaprağı yedik biz ya.
ortama bak yaprağı yedik biz ya.
Bütün uzmanların ortak fikri 12 15 ay civarında aşı bulunabilir
daha erken mümkün değil
kafası calısan halktan bahsediyor.Bence daha vahim olan Tuncay Özkan’ın yorumu. Halkını tanımayan, halkından uzak bir milletvekili, üstelik gazeteci...
bugunun etkilerini kaç güne görürüz dersiniz
virüs girdikten kac gün sonra etkisini gösteriyor. 3-5? 8. günden sonra etkisini yitiriyor diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum. son çeyrek arınma evresi diyolla.Bu gece binlerce kişi infekte olmuştur
Hocam zekayı fitil gibi kullanabilir miyiz?Bu gece binlerce kişi infekte olmuştur
kafası calısan halktan bahsediyor.
Dertlerine yansinlar,hos bize de bulasacak bu virus bu gidişleBu gece binlerce kişi infekte olmuştur
Demokrasi kötü bir şeyKafası çalışan halk çoğulcu demokraside pek bir işe yaramıyor.
milletvekillerinin cogu cok kalitesiz siyasi figürler. ahmet hamdi camli, tuncay özkan, cemal enginyurt, mustafa destici, baris atay ve ömer öcalan gibi isimler milletvekili olabiliyorsa genclerin ümitsiz olmasina gerek yok. kapagi bir yere attin mi tamamdir.Bence daha vahim olan Tuncay Özkan’ın yorumu. Halkını tanımayan, halkından uzak bir milletvekili, üstelik gazeteci...