- 30 Ağustos 2009
- 30.240
- 20.213
- 2.593
Bedelli mi uzun dönem mi?
6 ay. Yedek subay ve komando yazmadım ama çıkma ihtimali varmış yinede, çıkarsa 1 yıl.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bedelli mi uzun dönem mi?
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
.Asd:Abi bu nedir ya kafayı yiyeceğim kafayı. Kaç gündür dışarı çıkmadığımı unuttum ben. Evden sadece kardeşimi yolluyoruz alışverişe liste veriyoruz aliyor geliyor. Kanser hastasi annem alzheimer hastasi dedeme bulaşmasın diye 89 takla atıyoruz bu şuursuz düşüncesiz cahil insanlar yüzünden sevdiklerimi kaybedersem bu kul hakkı degil mi? Allah bin belalarini versin bu durumu yaşatanların
Hahahah bu ne lanortama bak yaprağı yedik biz ya.
Huzur evinde eskiden ölenleride şimdi açıklıyorlar ondan yoksa bugün 554 kişi öldü hastanede . Daha birde evde ölenler çıkacak ileride onu paylaşmadılar.Fransa'nın sağı solu belli olmuyor geçenlerde bir günde 11 bin vaka açıklayan Fransa bugün yine ABD'den sonra en çok vaka açıklayan ülke oldu
7120 yeni vaka
Böylece Fransa toplam vakada 124 bine çıkarak Almanya'yı geride bıraktı
Valla çıkma ihtimali hiç de az değil. Bir önceki celp döneminde yedek subay ve komando yazmamasına rağmen pek çok kişiye çıktı. Sen nolur nolmaz planlarını ona göre yap.6 ay. Yedek subay ve komando yazmadım ama çıkma ihtimali varmış yinede, çıkarsa 1 yıl.