Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık iş çığırından çıktı tek çare kaldı daha fazla yayılmaması adına yasak 14 güne çıkarılmalı un, ekmek, makarna, su gibi temel ihtiyaçlar ev ev dağıtılmalı parası olana parayla ver olmayana borç yaz ilerde alırsın ekmek almaya dãhi çıkılmaz artık fena şekilde patladık bugün.

toplanan ne bileyim kaç milyarın da birilerinin cebine gittiği düşüncesi beni benden alıyor
Madem o kadar para topladılar hiç değilse İstanbul'da yasak ilan etsinler
o para kimleri doyurur ya

Bir sürecin içine ancak böyle edilebilirdi.
Normalde komplo teorilerine inanmam, inananlarla da "en büyük komplo teorisyeni benim, illuminaticiyim tapınak şövalyesiyim olum ben" diyerek dalga geçerdim. Ama şu son olanları da gördüm, şu olanlara sebebiyet verenleri gördüm ya eminim bu iş planlı bilerek yapılıyor. Dünya genelinde temizinden 150-200 bin insan ölecek şonra yırtık dondan çıkar gibi biri çıkacak mucizevi ilaç/aşı bişey bulacak ortalık süt liman olacak. Her şey bilerek hazırlanmış, izlediklerimizin başka açıklaması yok.
Bir ülkenin lideri halkını hiç mi tanımaz. Süreç yönetimi iyidir kötüdür ne derseniz kabul, bakış açısıdır ama bugün olanlardan sonra bırakın insanları eve kapatmayı. Salın herkes çıksın yapacak bişey yok bu saatten sonra.

Ağlanacak halimize gülüyoruz.

Olay bu.

sent via GSC

Abi bu nedir ya kafayı yiyeceğim kafayı. Kaç gündür dışarı çıkmadığımı unuttum ben. Evden sadece kardeşimi yolluyoruz alışverişe liste veriyoruz aliyor geliyor. Kanser hastasi annem alzheimer hastasi dedeme bulaşmasın diye 89 takla atıyoruz bu şuursuz düşüncesiz cahil insanlar yüzünden sevdiklerimi kaybedersem bu kul hakkı degil mi? Allah bin belalarini versin bu durumu yaşatanların

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ABD'de bugün 2 bin kişi ölmüş
33 bin yeni vaka var

Fransa'nın sağı solu belli olmuyor geçenlerde bir günde 11 bin vaka açıklayan Fransa bugün yine ABD'den sonra en çok vaka açıklayan ülke oldu
7120 yeni vaka
Böylece Fransa toplam vakada 124 bine çıkarak Almanya'yı geride bıraktı

Fransa'nın sağı solu belli olmuyor geçenlerde bir günde 11 bin vaka açıklayan Fransa bugün yine ABD'den sonra en çok vaka açıklayan ülke oldu
7120 yeni vaka
Böylece Fransa toplam vakada 124 bine çıkarak Almanya'yı geride bıraktı
Huzur evinde eskiden ölenleride şimdi açıklıyorlar ondan yoksa bugün 554 kişi öldü hastanede . Daha birde evde ölenler çıkacak ileride onu paylaşmadılar.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

6 ay. Yedek subay ve komando yazmadım ama çıkma ihtimali varmış yinede, çıkarsa 1 yıl.
Valla çıkma ihtimali hiç de az değil. Bir önceki celp döneminde yedek subay ve komando yazmamasına rağmen pek çok kişiye çıktı. Sen nolur nolmaz planlarını ona göre yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt