Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
O benim de dikkatimi çekti sistem kusursuz işliyor
Abi demekki mahalle muhtarınız çalışıyor. Bizimki gibi salla başını, al maaşını değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O benim de dikkatimi çekti sistem kusursuz işliyor
Sadece sende amaO benim de dikkatimi çekti sistem kusursuz işliyor
en iyi bildikleri sey insaatDemek benim vergi Afrika'daki hohoculara gidiyor ha
en iyi bildikleri sey insaat
en fazla altin alan ülkelerin basinda geliyoruz diye reisin devlet aklini övüyorlardi 2 gün önce
Sadece sende amaSaraya yakın bir mahallesin galiba.
günde 4 saat uykuyla yedi düvele karsi mücadele ediyormus reisAltın ha mantıklı yatırım
Gelen olmadi ,ekmek bulamiyorsam pasta yerim bendeSabah size de ekmek getirdiler mi? Sabah 9 gibi geldiler ekmek lazım mı diye.
günde 4 saat uykuyla yedi düvele karsi mücadele ediyormus reis
öyle diyorlar
Eskişehir'i pek sevmiyor reisim.Bana maske de geldi ekmekçi de geziyor burda size gelmiyor anlaşılan kara listede olabilirsiniz![]()
P ırasa?Gelen olmadi ,ekmek bulamiyorsam pasta yerim bende
Eskişehir'i pek sevmiyor reisim.
Tarzini begeniyorumP ırasa?
Gelen olmadi ,ekmek bulamiyorsam pasta yerim bende
Bol saksakiyeli keyfimiz yerindekarantina gunlerin nasil geciyor serkanim
Yok yav sizde sıkıntı var çevremde de herkese gitmiş ekmekçi. Müthiş hizmet dediğimiz de SMS kodundan maske almak ve kamyonla ekmek gelmesi ha görende bir şey sanacak.Sadece sende amaSaraya yakın bir mahallesin galiba.
Bahçelievler. Sen?Neresindesin?
Senin takdirini kazanmak onure etti beni. Teşekkür ederim.Tarzini begeniyorum
Ben ekmek yemiyorum zaten gluten hassasiyetinden dolayı kapıyı bile açmadım, SMS gelmesine rağmen maskeyi de almadım. Bu bilgiler önemliydi aktarmak zorunda hissettim.
Abi yasak olmadığı zamanlarda bile su arabası geçmesi 2-3 gün gibi oluyordu. Kaldıki şehir merkezindeyim.Yok yav sizde sıkıntı var çevremde de herkese gitmiş ekmekçi. Müthiş hizmet dediğimiz de SMS kodundan maske almak ve kamyonla ekmek gelmesi ha görende bir şey sanacak.![]()