- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
şanslısın, senden daha büyük götlü 1 polise denk gelmişsin.Yakalasa kovaladı demem yakaladı derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şanslısın, senden daha büyük götlü 1 polise denk gelmişsin.Yakalasa kovaladı demem yakaladı derim.
ev yakındışanslısın, senden daha büyük götlü 1 polise denk gelmişsin.
Çin'in 3300 ölüm bildirdiğini tekrar belirtelim![]()
sıktı bu virus isi yav kim ölüyorsa ölsün ben dahil kurtulalim artik baslicam karantinasina da 14une de ates karasina da

sıktı bu virus isi yav kim ölüyorsa ölsün ben dahil kurtulalim artik baslicam karantinasina da 14une de ates karasina da
Belhanda?sıktı bu virus isi yav kim ölüyorsa ölsün ben dahil kurtulalim artik baslicam karantinasina da 14une de ates karasina da
vay be kostumlu fln@Serkan G. Veren yeter be kardeşim doymadı p in.
![]()
Yasağa rağmen caddede fuhuş pazarlığı yaptılar
Antalya'da sokağa çıkma yasağına rağmen cadde üzerinde bekleyen bir kadın, duran araç sürücüleriyle fuhuş pazarlığı yaptı.www.mynet.com
bu saatten sonra ekmek mı alınır gerı yollayınızEv an itibariyle ekmekçi geldi.
Cinnet gecırmeyelımsıktı bu virus isi yav kim ölüyorsa ölsün ben dahil kurtulalim artik baslicam karantinasina da 14une de ates karasina da
Can sıkıntısından mobeseleri mi izliyon la manyakkayseri'de suan asayis berkemal. polis bazi yerlere konumlandirilmis.1 bisikletli olmak üzere sivil oldugunu tahmin ettigim 3 kisi gördüm tüm kameralarda. erciyes'te kimse yok. memduh baskanimizi ve sayin valimizi ve ilaveten polis teskilatimizi tebrik ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 77487
Ekli dosyayı görüntüle 77488
Ekli dosyayı görüntüle 77489
bu saatten sonra ekmek mı alınır gerı yollayınız
kayseri'de suan asayis berkemal. polis bazi yerlere konumlandirilmis.1 bisikletli olmak üzere sivil oldugunu tahmin ettigim 3 kisi gördüm tüm kameralarda. erciyes'te kimse yok. memduh baskanimizi ve sayin valimizi ve ilaveten polis teskilatimizi tebrik ediyorum.
lan kayseri olum orası sokaga cıksa 500 lira ceza keser poliskayseri'de suan asayis berkemal. polis bazi yerlere konumlandirilmis.1 bisikletli olmak üzere sivil oldugunu tahmin ettigim 3 kisi gördüm tüm kameralarda. erciyes'te kimse yok. memduh baskanimizi ve sayin valimizi ve ilaveten polis teskilatimizi tebrik ediyorum.