Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
sosyal mesafe yok!Jandarmamız ve Polisimiz var olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sosyal mesafe yok!Jandarmamız ve Polisimiz var olsun..
Yorum yapamazsın demedim. İçinde bulunmadığın ve sadece medyayı izlediğin bir ortam ile ilgili yorumun rasyonel olmaz dedim. Maske örneği: Devlet bütün halkına maske dağıtıyor dendi mesela; ilk söylendiği saat netten sipariş geçtim hala gelecek. Bu maske dağıtılıyor mu oluyor? Ben taşıyıcıysam ve işe,markete gidiyorsam maskesiz; bu süreç iyi yönetiliyor mu oluyor? En az 50-60 kişiye bulaştırmış olabilirim.
Birazdan bu terörist köpeklerini savunmaya geçecek köpekler de gelir
Polise saldırdı teröristler.Niye dövmüşler?
polislere saldıranlar bunlar.Niye dövmüşler?
Umarim görünmeyen kisimda birde sokulmus cop vardir
HiV falan kaparlar bunlardan. gerek yok.Umarim görünmeyen kisimda birde sokulmus cop vardir
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Foto çok hoş
İyilişme süreci devam ediyor bizimkilerin daha. Bunlar bizden önce başladı tedavilerine ve şimdi fazla fazla veriyorlar.Vaka sayısı bizden az olup daha fazla iyileşme açıklayan ülkeler
İsviçre 24 bin toplam vaka/11 bin iyileşme
Güney Kore 10 bin vaka / 7 bin iyileşme
Avusturya 13 bin vaka / 6 bin iyileşme
Kanada 22 bin vaka / 6 bin iyileşme
Belçika 26 bin vaka / 5 bin iyileşme
Avustralya 6 bin vaka / 3 bin iyileşme
Polise el kaldiran piclerin kimligi tespit edilip en az 1 sene iceri almazlarsa yaziklar olsun böyle devlete
Polise el kaldiran piclerin kimligi tespit edilip en az 1 sene iceri almazlarsa yaziklar olsun böyle devlete
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bundan 9 10 sene önce arkadas sarhoa sekilde polise yahudi dedi ve yumruk degil de tokat gibi birsey yapistirdi 11 ay iceri aldilaratip cikarirlar AF diye![]()