Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kadınında tarifi güzel. Ben yufka gözleme filan iyi yaparım ondan biraz elim alışkın. Çirkin olur belki ilk başta şeftali gibi yarılır ama tadi güzel olur. Pancar suyu ile yoğurup renkli ekmek yapacam ilerleyen günlerde.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Bu ablayı da biliyorum takip ediyorum güzel tarifleri var

Bakalım hastalık mı yenecek biz mi yeneceğiz insanlık büyük savaş açtı sonucunu merakla bekliyoruz

Güney Amerika diyelim :)

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
bende simitin güney amerikalısını severim. Attigin ekmekler müthiş görünüyor 1 seneye kalmaz fırınları kapatırız herhalde herkes ekmek yapmayı öğrendi, ihtiyacı olduğu kadar yapıp yesinler ziyan olmasin

İyileşen sayısı umut verici Allah canının kıymetini bilip de aldığı bütün tedbirlere rağmen hasta olanlara sağlık versin. Hiçbir şeyi takmayan hala şeyinin keyfine gezenler umrumda değil

Vaka sayısına çok takılmamak lazım bunu bakanda söyledi
Çünkü bizim vaka yaş ortalamasi düşük ve Avrupa ulkelerinin aksine vakaların büyük çoğunluğu evde karantinada
Hastanelerin hepsi dolu filan diyen kıçından sallayanlara inanmamak lazım
Aktif vaka sayısı arttıkça bulaşıcılık seviyesi de ister istemez artacak çünkü tamamen izole olmuyor insanlar.

Kitlesek bağışıklık teoride mantıklı ama kırılma olursa bedeli çok ağır olur.

Bugün en çok vaka açıklayan 3. ülke konumundayız şimdilik
ABD--->5700
UK---->5233
Türkiye--->5138

Bu saatten sonra yorum yapmanın bi anlamı yok. Koyverdiler gidiyor.

Aktif vaka sayısı arttıkça bulaşıcılık seviyesi de ister istemez artacak çünkü tamamen izole olmuyor insanlar.

Kitlesek bağışıklık teoride mantıklı ama kırılma olursa bedeli çok ağır olur.

Yazın zaten bulaşıcılığı azalıyor yaza kadar bulaşana bulaşsın 2.dalgayı hafif mi geçirelim diyorlar acaba:d Valla akıl sır bunlarınn işine.

Ulan dünü düşündükçe tepem atıyor. Beyinsizler herşeyi bok etti offffff

Son 4 gün yoğun bakım / entübe sayıları
8 nisan 1492 / 995
9 nisan 1552 / 1017
10 nisan 1667 / 1062
11 nisan 1626 / 1021

Bugün ilk defa her ikisinde de düşüşe geçmişiz
İyileşen hasta sayımız da belirgin artış gösteriyor
İlaçlar işe yarıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt