Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 4 gün yoğun bakım / entübe sayıları
8 nisan 1492 / 995
9 nisan 1552 / 1017
10 nisan 1667 / 1062
11 nisan 1626 / 1021

Bugün ilk defa her ikisinde de düşüşe geçmişiz
İyileşen hasta sayımız da belirgin artış gösteriyor
İlaçlar işe yarıyor
Sağlık sistemi tıkır tıkır işliyor bir de içişlerİ yönetimi işlese herşey düzelecek. 1 aydır çoluğunu çocuğunu görmeyen sağlıkçılar var sırf dünki dışarı çıkan andavalları tedavi etmek için

Birisi düşüyor birisi vaka artıyor diyor.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Dünkü olay olmasa yani yasak daha erken haber verilse ve 2 haftalık bir yasak olsaydı şu an çok daha umutlu konuşabilirdik.
Ama maalesef vaka daha da artacak

italya günlük 900 küsür ölülerden 600lere gelmis.

Dünkü olay olmasa yani yasak daha erken haber verilse ve 2 haftalık bir yasak olsaydı şu an çok daha umutlu konuşabilirdik.
Ama maalesef vaka daha da artacak

Aklı başında adamlar dün çıkmadı çıkanların %90ı kendini çevresini düşünmeyen zerzavatlar.. Onlar zaten sosyal hayatta da dikkat etmiyordur..
Fazla mı Polyanna o oldum

Vaka sayisi onemli degil 1000 kisi olmus dususe gecti vaka orani %15 ooo yeah %20 den dustu kandirmayin kendinizi arkadaslar nufus genc ve beslenme tarzimiz protein agirlikli tamamen buna borcluyuz az olum oranini bagisikligi avrupaya asyaya gore cok yuksek bir ulkeyiz

Dun gece ic ice gecen milyonlarin test sonuclari bir gelsin bakalim %60i dolu yogun bakimlar %100 e ulasinca nolcak umarim olmaz ben yanilirim kurtuluruz bu beladan ama bizim bundan tek kurtulma sansimiz mutasyona ugrayip bulasmayi durdurmasi baska sansimiz yok

Dün çıkmayanlar da Pzt işe gidecek ama bir şekilde o 2 kitle karşılaşacak

Kardeşim rutin işe gidiyorsan çok takmamaya çalış zaten 1 gün değil 2 gün değil aylarca bu risk altındasın dünkü olay olmasa da risk yüksek.. ben haftada 3 gün gidiyorum işe en riskli gruptayım kendimce eleminasyon yapsam da pek takmamaya çalışıyorum

Vaka sayisi onemli degil 1000 kisi olmus dususe gecti vaka orani %15 ooo yeah %20 den dustu kandirmayin kendinizi arkadaslar nufus genc ve beslenme tarzimiz protein agirlikli tamamen buna borcluyuz az olum oranini bagisikligi avrupaya asyaya gore cok yuksek bir ulkeyiz

Dun gece ic ice gecen milyonlarin test sonuclari bir gelsin bakalim %60i dolu yogun bakimlar %100 e ulasinca nolcak umarim olmaz ben yanilirim kurtuluruz bu beladan ama bizim bundan tek kurtulma sansimiz mutasyona ugrayip bulasmayi durdurmasi baska sansimiz yok
Bu ne

Çin gibi gelmisini geçmişini senin
IMG_20200411_202653.webp

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bizim mi bağışıklığımız güçlü

kışın ortada grip olmayan adam yoktur trde

birçok gelişmiş ülkede bu kadar grip olunmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt