- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
gidip 1 rekat suratina oksureyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya ben bu Büyükşehir den buraya kaçan her kim varsa topunun....İl ve ilçelere göre Covid 19 sayıları.
Ya ben bu Büyükşehir den buraya kaçan her kim varsa topunun....
Burdan umreye giden de yoktur tertemiz haldeyken düştüğümüz hale bak anasını satayım. Beyinsiz Bilincsiz davarlar. Bu sokuklar gelmeden önce hastane bile normal haldeyken. Milas /bodrum / Muğla hastaneleri pandemi hastanesi oldu.
Sebep ; bu beyninin kıvrımlarına soktuklarım.
Hayır geldin kır dizini otur evinde dimi. Ortalık audi BMW Mercedes den geçilmiyor. Hepsi de 34 06 plaka. Bu beyinsizler ölmezse toplayıp insan canına kasttan işlem görmesi lazım.
GSCimbom Mobile App
Olm yukarıda çuvalla sövdüm buraya mı gelcen bide. Vallaha ararım 155 i. Otogardan paketlerler seni.Kanka evin konumunu atsana pazartesi gelirim kaçak yollarla falan
İl ve ilçelere göre Covid 19 sayıları.
Olm yukarıda çuvalla sövdüm buraya mı gelcen bide. Vallaha ararım 155 i. Otogardan paketlerler seni.
GSCimbom Mobile App
Olm açılır tabi. Göt kadar yerler buralar. 3 ay milyon nüfus yapıyor diye o kadar insanın sağlığını karşılayacak bir altyapısı yok. Otelleri hastaneye cevirmezlerse tabi. Ki süreç bunu gösteriyor.Aksaray’da 5 vaka varmış olm oraya giderim daha iyi. Marmaris’e pandemi hastanesi açılacakmış avuçladın diyebiliriz.
Aynen öyle. Sanıyorlar ki kendileri temiz burdan birinden bulasirsa buluşacak. Ama sığır tam tersini olasılığının daha yüksek olduğunu bilmiyor.Küçük şehirlere gitmek sahte bir güven aşılıyor bi de. İstanbul'da 10 dikkat ediyorsan orada 1 dikkat ediyorsun zaten burada o kadar yoktur diye. Şehirlerarası yasağı çok önceden getirmeleri lazımdı.
bodrum belediye meydani önünde suan tek bir insan bile yok
Ekli dosyayı görüntüle 77585
not: internet sitelerini ve kullandiklari playeri begendim ama kamera sayisini artirmalari lazim.
Bay mobesebodrum belediye meydani önünde suan tek bir insan bile yok
not: internet sitelerini ve kullandiklari playeri begendim ama kamera sayisini artirmalari lazim.
Neyin gayretindesin Murhan ?bodrum belediye meydani önünde suan tek bir insan bile yok
yurdumuzun dört bir yanini arada bir takip ediyoruz diyelimNeyin gayretindesin Murhan ?