Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İl ve ilçelere göre Covid 19 sayıları.
Ya ben bu Büyükşehir den buraya kaçan her kim varsa topunun....

Burdan umreye giden de yoktur tertemiz haldeyken düştüğümüz hale bak anasını satayım. Beyinsiz Bilincsiz davarlar. Bu sokuklar gelmeden önce hastane bile normal haldeyken. Milas /bodrum / Muğla hastaneleri pandemi hastanesi oldu.
Sebep ; bu beyninin kıvrımlarına soktuklarım.

Hayır geldin kır dizini otur evinde dimi. Ortalık audi BMW Mercedes den geçilmiyor. Hepsi de 34 06 plaka. Bu beyinsizler ölmezse toplayıp insan canına kasttan işlem görmesi lazım.

GSCimbom Mobile App

Ya ben bu Büyükşehir den buraya kaçan her kim varsa topunun....

Burdan umreye giden de yoktur tertemiz haldeyken düştüğümüz hale bak anasını satayım. Beyinsiz Bilincsiz davarlar. Bu sokuklar gelmeden önce hastane bile normal haldeyken. Milas /bodrum / Muğla hastaneleri pandemi hastanesi oldu.
Sebep ; bu beyninin kıvrımlarına soktuklarım.

Hayır geldin kır dizini otur evinde dimi. Ortalık audi BMW Mercedes den geçilmiyor. Hepsi de 34 06 plaka. Bu beyinsizler ölmezse toplayıp insan canına kasttan işlem görmesi lazım.

GSCimbom Mobile App

Kanka evin konumunu atsana pazartesi gelirim kaçak yollarla falan

Çanakkalede azmış 2 aylık bir tatil hoş olabilir xd

Babydaşlar outlander 4.sezon sıkıcı yav

17 yataklı yoğun bakım odası olan yere 125 bin araç geldi ya. 2 kişi olsa her aracta 250 bin insan eder. Ulan nüfus 170 bin. Düşündükçe sinirleniyorum.

GSCimbom Mobile App

Olm yukarıda çuvalla sövdüm buraya mı gelcen bide. Vallaha ararım 155 i. Otogardan paketlerler seni.

GSCimbom Mobile App

Aksaray’da 5 vaka varmış olm oraya giderim daha iyi. Marmaris’e pandemi hastanesi açılacakmış avuçladın diyebiliriz.

Aksaray’da 5 vaka varmış olm oraya giderim daha iyi. Marmaris’e pandemi hastanesi açılacakmış avuçladın diyebiliriz.
Olm açılır tabi. Göt kadar yerler buralar. 3 ay milyon nüfus yapıyor diye o kadar insanın sağlığını karşılayacak bir altyapısı yok. Otelleri hastaneye cevirmezlerse tabi. Ki süreç bunu gösteriyor.

GSCimbom Mobile App

100 yıldır calısan bir ekonominin 2 aylık shutdownı tolere edecek wealth biriktirememis olması inanılır gibi degil. ulkede herkes bogaz tokluguna mı calısıyor?

Küçük şehirlere gitmek sahte bir güven aşılıyor bi de. İstanbul'da 10 dikkat ediyorsan orada 1 dikkat ediyorsun zaten burada o kadar yoktur diye. Şehirlerarası yasağı çok önceden getirmeleri lazımdı.

Küçük şehirlere gitmek sahte bir güven aşılıyor bi de. İstanbul'da 10 dikkat ediyorsan orada 1 dikkat ediyorsun zaten burada o kadar yoktur diye. Şehirlerarası yasağı çok önceden getirmeleri lazımdı.
Aynen öyle. Sanıyorlar ki kendileri temiz burdan birinden bulasirsa buluşacak. Ama sığır tam tersini olasılığının daha yüksek olduğunu bilmiyor.

Hadi geldin otur dimi evinde. Ne diye gezersin sokak sokak. Yemin ediyorum bunlar geldikten sonra kulağında kulaklık sahilde boy ilcusen sayısı arttı. Tatile geldi sanki pezevenk. Bide üstlerine kapadılar kapıları. Dönecek olanda burda kaldı.

GSCimbom Mobile App

bodrum belediye meydani önünde suan tek bir insan bile yok

fsbgbs.JPG

not: internet sitelerini ve kullandiklari playeri begendim ama kamera sayisini artirmalari lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt