Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..
IMG_20200412_013311.webp
IMG_20200412_013313.webp

ub.mesaji

konya beysehir ilcesinde vaziyet yine bodrum'daki gibi. bir tane insan bile görünmüyor. sadece bir sokak kedisi gördüm. yarin bu ilceye bir de gündüz vakti bakacagim. döküntü yollar ve evlerden gecilmeyen bu ilcenin canli yayinlari ise gercekten müthis. bazi sözüm ona büyüksehirlerde hic yayin yok. gördügüm kadariyla komple 3 binada isigi yanan 4 daire var.

rfgf.webp

konya beysehir ilcesinde vaziyet yine bodrum'daki gibi. bir tane insan bile görünmüyor. sadece bir sokak kedisi gördüm. yarin bu ilceye bir de gündüz vakti bakacagim. döküntü yollar ve evlerden gecilmeyen bu ilcenin canli yayinlari ise gercekten müthis. bazi sözüm ona büyüksehirlerde hic yayin yok. gördügüm kadariyla komple 3 binada isigi yanan 4 daire var.

Ekli dosyayı görüntüle 77587
:asd: :asd:

ub.mesaji

Ekli dosyayı görüntüle 77587
Saat 01.36 olduğu için olabilir mi modum

Tıpkı bizim gibi ABD'de iyileşen sayılarında yükselişe geçti
Hatta kendini aştı 600 800 civarında gezinen ABD bugün 2.130 iyileşme açıkladı
ABD'nin Hidroksiklorokin+Azitromisin kullandığını biliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt