- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Murhan marketleri de kontrol eder misin,camı kirip nutella calan var mi,bi röntgenleyiver gozunu seveyim @Murat Saylak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konu ölür cok yakinda
1 koli var melih bey abiNutella depoladın mı baby
kameralardan oralari nasil tespit edeyim ahbapMurhan marketleri de kontrol eder misin,camı kirip nutella calan var mi,bi röntgenleyiver gozunu seveyim @Murat Saylak
Oha serginho album cikardin da hit mi oldun1 koli var melih bey abi
Ulan cam başında mahalleyi gözetleyen neslin yeni versiyonu bu mu. Evde kamera üzeri şehiri gözetliyorsunbodrum belediye meydani önünde suan tek bir insan bile yok
Ekli dosyayı görüntüle 77585
not: internet sitelerini ve kullandiklari playeri begendim ama kamera sayisini artirmalari lazim.
konya beysehir ilcesinde vaziyet yine bodrum'daki gibi. bir tane insan bile görünmüyor. sadece bir sokak kedisi gördüm. yarin bu ilceye bir de gündüz vakti bakacagim. döküntü yollar ve evlerden gecilmeyen bu ilcenin canli yayinlari ise gercekten müthis. bazi sözüm ona büyüksehirlerde hic yayin yok. gördügüm kadariyla komple 3 binada isigi yanan 4 daire var.
Ekli dosyayı görüntüle 77587

Abim aldi gecenOha serginho album cikardin da hit mi oldun
Yoksa banka mi soydun hae
ub.mesaji
Gecen ben de alayim dedim buyuk boyu bitirmis hainlerAbim aldi gecen
Saat 01.36 olduğu için olabilir mi modumkonya beysehir ilcesinde vaziyet yine bodrum'daki gibi. bir tane insan bile görünmüyor. sadece bir sokak kedisi gördüm. yarin bu ilceye bir de gündüz vakti bakacagim. döküntü yollar ve evlerden gecilmeyen bu ilcenin canli yayinlari ise gercekten müthis. bazi sözüm ona büyüksehirlerde hic yayin yok. gördügüm kadariyla komple 3 binada isigi yanan 4 daire var.
Ekli dosyayı görüntüle 77587
Ne dikizliyon ula meydanıbodrum belediye meydani önünde suan tek bir insan bile yok
Ekli dosyayı görüntüle 77585
not: internet sitelerini ve kullandiklari playeri begendim ama kamera sayisini artirmalari lazim.
günün birinde bi cilginlik yapip oraya gelip kameraya el sallarsan GSC SENI LAYK YAGMURUNA TUTACAKTIRNe dikizliyon ula meydanı
GSCimbom Mobile App
Tabi ya size de eğlence çıkar yaka paça içeri alınırken ben.günün birinde bi cilginlik yapip oraya gelip kameraya el sallarsan GSC SENI LAYK YAGMURUNA TUTACAKTIR