Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konya beysehir ilcesinde vaziyet yine bodrum'daki gibi. bir tane insan bile görünmüyor. sadece bir sokak kedisi gördüm. yarin bu ilceye bir de gündüz vakti bakacagim. döküntü yollar ve evlerden gecilmeyen bu ilcenin canli yayinlari ise gercekten müthis. bazi sözüm ona büyüksehirlerde hic yayin yok. gördügüm kadariyla komple 3 binada isigi yanan 4 daire var.

Ekli dosyayı görüntüle 77587
reis rize cumhuriyet caddesine baksana birkaç arkadaşı aradım sana hareket cekecekler:asd:

konya beysehir ilcesinde vaziyet yine bodrum'daki gibi. bir tane insan bile görünmüyor. sadece bir sokak kedisi gördüm. yarin bu ilceye bir de gündüz vakti bakacagim. döküntü yollar ve evlerden gecilmeyen bu ilcenin canli yayinlari ise gercekten müthis. bazi sözüm ona büyüksehirlerde hic yayin yok. gördügüm kadariyla komple 3 binada isigi yanan 4 daire var.

Konya da bakacaksan Karatay, Selçuklu, Meram'a bak merkez ilçeler burası.

reis rize cumhuriyet caddesine baksana birkaç arkadaşı aradım sana hareket cekecekler:asd:
aga koskoca rize belediyesi yayin sunamiyor resmen. nasil bir yönetim anlayisi varsa. derhal istifa etsinler
stgsgbs.webp

Maclar hakkinda ruya gormeyi,bunlari osmanla paylasmayi özledim 😥

Yasitlarin gibi gidip sosyal medyadan kari kiza fln yuruyesene olm yav nelerle ugrasiyon , karici yigiti ornek al az.

Keske fatih hocayi izleyebilsek,murhan tarabya taraflarina kaldir kamerayi,bi imparator var belki orada.gerci nerde oturuyo hoca bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt