Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.981
- 9.979
- 2.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis rize cumhuriyet caddesine baksana birkaç arkadaşı aradım sana hareket cekeceklerkonya beysehir ilcesinde vaziyet yine bodrum'daki gibi. bir tane insan bile görünmüyor. sadece bir sokak kedisi gördüm. yarin bu ilceye bir de gündüz vakti bakacagim. döküntü yollar ve evlerden gecilmeyen bu ilcenin canli yayinlari ise gercekten müthis. bazi sözüm ona büyüksehirlerde hic yayin yok. gördügüm kadariyla komple 3 binada isigi yanan 4 daire var.
Ekli dosyayı görüntüle 77587

konya beysehir ilcesinde vaziyet yine bodrum'daki gibi. bir tane insan bile görünmüyor. sadece bir sokak kedisi gördüm. yarin bu ilceye bir de gündüz vakti bakacagim. döküntü yollar ve evlerden gecilmeyen bu ilcenin canli yayinlari ise gercekten müthis. bazi sözüm ona büyüksehirlerde hic yayin yok. gördügüm kadariyla komple 3 binada isigi yanan 4 daire var.
aga koskoca rize belediyesi yayin sunamiyor resmen. nasil bir yönetim anlayisi varsa. derhal istifa etsinlerreis rize cumhuriyet caddesine baksana birkaç arkadaşı aradım sana hareket cekecekler![]()
Murhan Röntingen @Hayri Cund alaman adina benzedi di mi?röntgenden devsirdim
Yasitlarin gibi gidip sosyal medyadan kari kiza fln yuruyesene olm yav nelerle ugrasiyon , karici yigiti ornek al az.konya beysehir ilcesinde vaziyet yine bodrum'daki gibi. bir tane insan bile görünmüyor. sadece bir sokak kedisi gördüm. yarin bu ilceye bir de gündüz vakti bakacagim. döküntü yollar ve evlerden gecilmeyen bu ilcenin canli yayinlari ise gercekten müthis. bazi sözüm ona büyüksehirlerde hic yayin yok. gördügüm kadariyla komple 3 binada isigi yanan 4 daire var.
Kaynak neresi bu verilerinİl ve ilçelere göre Covid 19 sayıları.
instagramda ortalama 600-700 begeni aliyorum günde. bir almanca sayfam var ama kari kiz düsürmüyorum.Yasitlarin gibi gidip sosyal medyadan kari kiza fln yuruyesene olm yav nelerle ugrasiyon , karici yigiti ornek al az.
fatih hoca tam kalbimizin merkezinde...Keske fatih hocayi izleyebilsek,murhan tarabya taraflarina kaldir kamerayi,bi imparator var belki orada.gerci nerde oturuyo hoca bilmiyorum
Boyle diyon,yarin yine gomersin oglumfatih hoca tam kalbimizin merkezinde...
fatih hocaya mac icinde sallamayi bile özledik heBoyle diyon,yarin yine gomersin oglum
fatih hocaya mac icinde sallamayi bile özledik he
bu nasil hayat yav