- 10 Nisan 2013
- 58.936
- 42.314
- 3.943
Serbest. Maskesiz almazlar ama muhtemelen.Fırına gitsek ceza yer miyiz?Ekmek bitmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serbest. Maskesiz almazlar ama muhtemelen.Fırına gitsek ceza yer miyiz?Ekmek bitmiş.
Maskede göndermediler.Ne yapacağız biz?Serbest. Maskesiz almazlar ama muhtemelen.

Böyle bir şey olabilirMaskede göndermediler.Ne yapacağız biz?![]()
sen daha ölmedin mi lanDayı öleceğiz. Virüs uysada koyacak uymasada
Hepimiz kardeşiz.Ozetlermisin ustat. Resimdeki ana felsefeyi bizimle paylasirmisin
Ok, renktaş.Zaten herkesin eşi dostu sevdiği var.Sagliktan daha değerli bir şey yok.Amacimiz bu veriler ışığında daha tedbirli olup hem kendimizi hem sevdiklerimizi korumak.5 günümüz var daha
Arada güncel verileri atarsan memnun olurum
Eşim işi gereği Seyitgazi nin yarısıyla muhattap oluyor.
Sıkıntı yaratacak gibi bize bu durum, 5000 kişilik yer zaten
I ıh. Maskenin altında fikir var ve fikirlere virüs işlemez.sen daha ölmedin mi lan
Hepimiz kardeşiz.
Oğlum sen ve @Berke Deniz elime çok koz veriyorsunuz.Ayni taktigi yaz aylarinda Antalyadaki Rus kafilelerindede denemiştim
Tepkimı cektiYeni akım başlamış sizleri mahrum bırakmak istemedim
Bilim ve insanlık için böyle farkındalık oluşturan haraketleri destekliyorum.Yeni akım başlamış sizleri mahrum bırakmak istemedim
bunları söylediğin adamı düğününe çağırıyorsun bir de ha.Ayni taktigi yaz aylarinda Antalyadaki Rus kafilelerindede denemiştim
bunları söylediğin adamı düğününe çağırıyorsun bir de ha.
büyük cesaret
SS alındı.Düğün de pot kirarsa eşime: bu arkadaş sizofren hastalarindan biriydi. Tedavi süreci cok zor gecmekte falan derim artik
Araban varsa hava filtresini tak renktaşMaskede göndermediler.Ne yapacağız biz?![]()
Bu şsiz dombili kendini komik mi saniyo
SS alındı.