- 19 Mart 2014
- 29.617
- 31.035
- 2.718
Vaka sayısı düştü. 35000 teste 4700 iyi bence ayrıca entube de düşmüş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu dışı konulardan bahsetmek ha.
Oranlar bencede iyi abi stabil gidiyoruz büyük bir peak görmeden böyle gider düşüşe gideriz diyordum fakat geçen günkü kavimler göçü vaka sayısını sicratacak gibiVaka sayısı düştü. 35000 teste 4700 iyi bence ayrıca entube de düşmüş.
MIT OPEN DOORTURKIYE.GOV.TR UZERINDEN KORONAVIRUS MEZARLIGI OLARAK BILINEN KILYOS'TA DUN KAC KISININ GOMULDUGUNU TESPIT ETTIM.Ekli dosyayı görüntüle 77647
BEBEK ALİ
ALİ ÇAPAN
AHMET TIRAŞ
ABDULLAH ERASLAN
EMRULLAH YIKICI
EMİRCAN KILIÇKAYA
EBAMÜSLÜM ALPARSLAN
DURSUN ATA
DÖNDÜ KAYA
HALİL ARI
GÜLLÜ İHTİYAR
İZZET HİMMET
IHSAN ERKSOUSI
OSMAN YEĞİN
OSMAN KALKAN
NUSRET YÜCEKAYA
SAADET KILAVUZOĞLU
RABİA CAN KARAKAŞ
SELAHATTİN AKTAŞ
SATILMIŞ KULAKSIZ
YAKUP BİLEN
TUNTUL POLAT
NACİ KALKAN
Görüldügü üzere en az 23 kisi dün Kilyos'ta topraga verilmis. Cogu kisinin nereye gömüldügü e devlette artik yazmiyor, yazanlardan bunlari cikarabildim.
Öyle ama normalde de artıyordu sürekliEntübe sayıları dünkü sayıya göre açıklanıyo değil mi yeni eklenen entübe sayıları değil yani.Şöyle de bi durum var entübe sayısının düşmesi yanıltmamalı insanları çünkü ölen vatandaşlarımızdan illa ki entübe olarak tedavi görenler vardı.
o azalis muhtemelen entube halindeyken normale donenlerdir olenleri yazmiyolardirEntübe sayıları dünkü sayıya göre açıklanıyo değil mi yeni eklenen entübe sayıları değil yani.Şöyle de bi durum var entübe sayısının düşmesi yanıltmamalı insanları çünkü ölen vatandaşlarımızdan illa ki entübe olarak tedavi görenler vardı.
Demek istediğim o sayının azalması ölen vatandaşların olmasından dolayı mı yoksa normale dönen hastaların olması mı.Önemli olan nokta bu.Bunu tam olarak bilmediğim için soruyorum.o azalis muhtemelen entube halindeyken normale donenlerdir olenleri yazmiyolardir
Ölenler olduğu halde entube artıyordu. Bugün hem vaka hemde entubede düşüş var. Ülkemiz Bayramda gündemden çıkartır bu virüs muhabbetini diye düşünüyorum.Demek istediğim o sayının azalması ölen vatandaşların olmasından dolayı mı yoksa normale dönen hastaların olması mı.Önemli olan nokta bu.Bunu tam olarak bilmediğim için soruyorum.