- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Yasak 14 güne çıksa bari ya sonra Ramazan geliyor işe gidiş geliş iyice azalır zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağlık bakanı dışında bilen yok sanırımDemek istediğim o sayının azalması ölen vatandaşların olmasından dolayı mı yoksa normale dönen hastaların olması mı.Önemli olan nokta bu.Bunu tam olarak bilmediğim için soruyorum.
Bence deYasak 14 güne çıksa bari ya sonra Ramazan geliyor işe gidiş geliş iyice azalır zaten
İmkansız ve hatta büyük tehlike bayram.Ölenler olduğu halde entube artıyordu. Bugün hem vaka hemde entubede düşüş var. Ülkemiz Bayramda gündemden çıkartır bu virüs muhabbetini diye düşünüyorum.
Bunlar yasağı getirene kadar covid25 falan çıkar.Yasak 14 güne çıksa bari ya sonra Ramazan geliyor işe gidiş geliş iyice azalır zaten
Yine sabitledik???
12 nisan 97 vefat
11 nisan 95 vefat
10 nisan 98 vefat
9 nisan 96 vefat
???
12 nisan 97 vefat
11 nisan 95 vefat
10 nisan 98 vefat
9 nisan 96 vefat
94 olur13 nisan 99 bu aritmatiğe göre
13 nisan 99 bu aritmatiğe göre
Cuma akşamından beri düşünüyorum yasağın 2 gün olmasının mantığı ne acaba diye.
Tamam tatil ama bu dediğin mantığa göre salgın boyunca her haftasonu yasak olmalıHafta sonu zaten çoğu iş yeri tatil o yüzden.
Bundan sonra her haftasonu yasak olur zaten.Tamam tatil ama bu dediğin mantığa göre salgın boyunca her haftasonu yasak olmalı
Tamam tatil ama bu dediğin mantığa göre salgın boyunca her haftasonu yasak olmalı