Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buradaki 1 yıl mantığı aşı bulunma süresiyle alakalı olsa gerek riske girmeden yorum yapıyor.

Sars virüsünde doğru aşıyı bulmak 20 ay filan sürmüş diye okudum. Bunun fareler üzerinde testi var maymunlar üzerinde testi var sonra yan etkisi var mı yok mu aşaması yani bir sürü aşamadan geçiyor. Açıkçası ne olduğu belli olmayan bir aşı vurulmak yerine hafif bir şekilde enfeksiyon geçirmeyi ve eğer mümkünse bağışıklık kazanmayı tercih ederim. Aşının çok çabuk piyasaya sürülüyor olması insan sağlığı açısından iyi değil

O değil aşı ülkemizde bulunuyormuş bi düşünsenize
inşallah bulunur, ülkemizde olması ayrıca sevinç ve gurur kaynagı olur da vaktiyle milli silah bilgilerini amerikaya satan vatan hainlerimiz vardı 3-4 sene önce ama bu dönemde öyle bir şey olacagını sanmıyorum. 🇹🇷inş buluruz🇹🇷

O değil aşı ülkemizde bulunuyormuş bi düşünsenize

d6564d4b338d1d72dece9eff2c25a55a.jpg

Tuberkuloz asisinin covide karşı faydalı olabileceğine dair teoriler vardi. Son arastirmalar bu teoriyide çürütmüş durumda maalesef

almanya okullari acmayi düsünüyor yavas yavas.
resmi aciklama carsamba günü yapilacak bakalim.
öncelikle mezuniyete yakin ve anaokullari acacaklarmis.
eger ters teperse yandik. benim cocugum olsaydi hayatta yollamazdim su sartlar altinda okula.

Neye göre haklı yav anlamadım belki mutasyon geçirip daha ölümcül olacak belki sars gibi kendi kendine gidecek. Her profesör farklı bişey söylüyor, virüs kendi mi gelip söylemiş.

Her şeyin eskisi gibi olması diyor dikkat edersen ha Tr'dekiler için şu an bile değişen bir şey yok virüs yokmuş gibi davrandığımız için bittikten sonra da değişmez hiçbir şey ama Dünya genelinde ekonomi olsun , sosyal yapı olsun , diğer ülkelerle olan ilişkiler olsun kısa süre içinde düzelmez yarın salgın tamamen kontrol altına alınsa bile kendine gelmesi zaman alıcak belki de hiç eskisi gibi olmuyacak.

Gevşek bir halkımız var maalesef 15 gün içerisinde vaka sayısı patlar. Tabii yeterli ve daha fazla test yaparsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt