Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.341
- 24.440
- 3.093
Buradaki 1 yıl mantığı aşı bulunma süresiyle alakalı olsa gerek riske girmeden yorum yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inşallah bulunur, ülkemizde olması ayrıca sevinç ve gurur kaynagı olur da vaktiyle milli silah bilgilerini amerikaya satan vatan hainlerimiz vardı 3-4 sene önce ama bu dönemde öyle bir şey olacagını sanmıyorum.O değil aşı ülkemizde bulunuyormuş bi düşünsenize
Abi gercekler negatif ben masumum. Dolari ben mi 6.80 yaptım yawBildirimde Melih Sönmez mesajını alıntıladı'yı görünce olumsuz 1 mesaj okuyacağımı biliyordum açıkçası.![]()

Şu an için 70 tane farklı aşı deneniyormuş bütün dünyada 3 tanesi şimdiden insanlar üzerinde denenmiş. Daha üzerinde aylar geçmeden şimdiden insanlar üzerinde denenen aşılar olması düşündürücüO değil aşı ülkemizde bulunuyormuş bi düşünsenize
Genel sohbet konusuna gel
Nur yüzlü hocamın yine pozitifliği üstünde.
![]()
Neye göre haklı yav anlamadım belki mutasyon geçirip daha ölümcül olacak belki sars gibi kendi kendine gidecek. Her profesör farklı bişey söylüyor, virüs kendi mi gelip söylemiş.
İlk başlarda sıcaklık artınca sıkıntı olmaz diyen proflar vardı. Maskeyi sadece hastalar taksın diyen proflar vardı. Vala kimsenin bir bok bildiği yok gibi geliyor bana herkes kendine dikkat etsin.
Boğazın nasıl oldu renktaş.
15 günde zor kendime geldim dostum. O günde dediğim gibi hayatımda ilk kez bu kadar uzun sürdü ara ara 1-2 gün olurdu. Ama bu değişikti hakaten.
15 günde zor kendime geldim dostum. O günde dediğim gibi hayatımda ilk kez bu kadar uzun sürdü ara ara 1-2 gün olurdu. Ama bu değişikti hakaten.