- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
yillar geçtikçe daha korunmasiz olacagiz. kimse cikmayacak disari virus var dendi
virusun ne oldugu bile belli degil... onlar ne derse onu yapiyoruz, yeni dunya duzeninde...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yillar geçtikçe daha korunmasiz olacagiz. kimse cikmayacak disari virus var dendi
virusun ne oldugu bile belli degil... onlar ne derse onu yapiyoruz, yeni dunya duzeninde...

gucu elinde tutanlarin izin verdigi ölçüde yasayacagiz. bugun yalnizlastirma cabasi içindeler, sosyal hayati kisitlama deneyleri bunlar kisacaNe anlatıyon lan
bunlardan para alacak miydik almicaz diye duymustum ama...IMF: Türkiye ekonomisinin bu yıl yüzde 5 daralacağı, 2021'de yüzde 5 büyüyeceği öngörüldü. Türkiye için enflasyon tahmini de bu yıl ve gelecek yıl için yüzde 12 olarak belirlendi. Ülkedeki işsizlik oranının ise bu yıl 17,2, gelecek yıl yüzde 15,6 seviyesinde gerçekleşeceği öngörüldü.
Kardeşim sosyal hayatı kısıtlama deneyi yapmak isteseler emin ol virüs en kötü seçim olur.gucu elinde tutanlarin izin verdigi ölçüde yasayacagiz. bugun yalnizlastirma cabasi içindeler, sosyal hayati kisitlama deneyleri bunlar kisaca
Yok. reis dün almayacaz dedi. gerekirse para veririz kendilerinebunlardan para alacak miydik almicaz diye duymustum ama...
Borç vermiştik ya onu geri alıcaz.bunlardan para alacak miydik almicaz diye duymustum ama...
aliyoz o zaman hoYok. reis dün almayacaz dedi. gerekirse para veririz kendilerine
Markete girmemle çıkmam bir oldu foto çekeydim keşke korona içeride halay çekiyor.
yıkanabilir maskeyi mi dion reyz. medikalciler satıyordu onu. dalgıç kumaşından falan diolardıbu sub zero maskesinin aynısından nerden bulabilirim acaba?
(aliexpres hariç)
2 gündür markete gidiyorum, net kalabalık. Önünden geçtiklerimde de deli sıra oluyor.
Sosyal mesafenin korunduğu falan yok.
Ninja gibi gezıyorlarbu sub zero maskesinin aynısından nerden bulabilirim acaba?
(aliexpres hariç)
Herkesin beklemesi gereken çizgiler var kasa sıralarında.Burada marketlere girişte araba kullanimi zorunlulugu var. Bu arabalar fizik bariyer kurdugu icin bir nebze sosyal mesafeye destek oluyor. Turkiyedede bu tur uygulamalar varmi?
Ben dün bime girdim 2 tane hatun girdi bisey alacaz mı dediler hayır biraz gezelım bakalım dıye geldım dediBurada marketlere girişte araba kullanimi zorunlulugu var. Bu arabalar fizik bariyer kurdugu icin bir nebze sosyal mesafeye destek oluyor. Turkiyedede bu tur uygulamalar varmi?
yok reis şunu diyorum ya bu tür şeyleri kullanıp heves almak için avantajlı bi dönemdeyizyıkanabilir maskeyi mi dion reyz. medikalciler satıyordu onu. dalgıç kumaşından falan diolardı
Bulduğuna dua et.100ml dezenfektani bana 8 eurodan cakti serefsiz eczaneci.
normalde 2 euro olur bunlar.
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk