Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMF: Türkiye ekonomisinin bu yıl yüzde 5 daralacağı, 2021'de yüzde 5 büyüyeceği öngörüldü. Türkiye için enflasyon tahmini de bu yıl ve gelecek yıl için yüzde 12 olarak belirlendi. Ülkedeki işsizlik oranının ise bu yıl 17,2, gelecek yıl yüzde 15,6 seviyesinde gerçekleşeceği öngörüldü.

IMF: Türkiye ekonomisinin bu yıl yüzde 5 daralacağı, 2021'de yüzde 5 büyüyeceği öngörüldü. Türkiye için enflasyon tahmini de bu yıl ve gelecek yıl için yüzde 12 olarak belirlendi. Ülkedeki işsizlik oranının ise bu yıl 17,2, gelecek yıl yüzde 15,6 seviyesinde gerçekleşeceği öngörüldü.
bunlardan para alacak miydik almicaz diye duymustum ama...

gucu elinde tutanlarin izin verdigi ölçüde yasayacagiz. bugun yalnizlastirma cabasi içindeler, sosyal hayati kisitlama deneyleri bunlar kisaca
Kardeşim sosyal hayatı kısıtlama deneyi yapmak isteseler emin ol virüs en kötü seçim olur.

Şu an sosyal hayatın kısıtlandığı falan yok, yanlış düşünüyorsun.

Markete girmemle çıkmam bir oldu foto çekeydim keşke korona içeride halay çekiyor.
test.webp

Çin'in ölüm sayısı açıklamamasına inanmıyorum ben. ABD'li bazı mizahçıların tweetini okuyorum. Birisi şey yazmış; Çin dün +6 açıkladı çünkü devlet başkanı Şi Cinping onları öperek hayata döndürdü :) Çin kesinlikle gerçekleri açıklamıyor. Bu virüsü aylardır bilgilendirmediler, virüs var diyen doktorları öldürdüler, gazetecileri hapse tıktılar. Biz bunlara nasıl inanalım?

2 gündür markete gidiyorum, net kalabalık. Önünden geçtiklerimde de deli sıra oluyor.

Sosyal mesafenin korunduğu falan yok.

Burada marketlere girişte araba kullanimi zorunlulugu var. Bu arabalar fizik bariyer kurdugu icin bir nebze sosyal mesafeye destek oluyor. Turkiyedede bu tur uygulamalar varmi?

Burada marketlere girişte araba kullanimi zorunlulugu var. Bu arabalar fizik bariyer kurdugu icin bir nebze sosyal mesafeye destek oluyor. Turkiyedede bu tur uygulamalar varmi?
Herkesin beklemesi gereken çizgiler var kasa sıralarında.

Girişte veya market içinde net bir sınır göstergesi yok.

Ben dün bime girdim 2 tane hatun girdi bisey alacaz mı dediler hayır biraz gezelım bakalım dıye geldım dedi

bizim mıllet sıkıntıdan markete gıdıyor

milli savunma bakanı akar: "birliklere yeni er gelmeyeceği için kasım 2019 celp döneminde silah altına alınanların hizmet süresinin bir ay uzatılmasını planlıyoruz."

milli savunma bakanı hulusi akar, "aldığımız tüm tedbirlere rağmen celp ve terhislerin bu aşamada yapılmasının mehmetçik, toplum ve tsk için bir risk oluşturduğunu görüyoruz." dedi. "53 bin yükümlünün silah altına alınmasının ertelenmesini değerlendiriyoruz" akar, "evlatlarımızın salgına karşı korunması için nisanda askere alınacak 53 bin yükümlünün silah altına alınmasının ertelenmesini değerlendiriyoruz. bir ay sonra konunun yeniden incelenmesinin uygun olacağını değerlendiriyoruz. çalışma sonuçları en kısa zamanda sayın cumhurbaşkanımızın onaylarına sunulacaktır." açıklamasında bulundu. akar, "kasım 2019'da askere alınanların terhisi 1 ay uzatıldı" dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt