Selcuk Serin
10 Numara!
- 7 Şubat 2009
- 14.189
- 4.696
- 1.778
Azalma var diyorlardı ama ben artış görüyorum
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kısa özet alabilir miyim
GSCimbom Mobile App
Yaşayabilirmişiz.Kısa özet alabilir miyim
GSCimbom Mobile App
ilacı bile bi milyon tane falan almışız stok olarakEn büyük avantajımız Dünya'da herkesten önce stokçuluk yapmamız. Vatandaşı stokçu olanın Devleti de stokçu olur.Ulan helal olsun ya
![]()
İtalya ve İspanya'nın bugünkü rakamları kaç?
Hakikaten sokaga cikma yasaginda nasil test yapmislar cevap verdimi ?
Yaşayabilirmişiz.
cuma gecesi alınan saçma sokağa çıkma kararı kendisi ve bilim kurulunun önerisiyle mi alınmış, yoksa tamamen reisin kararı mı. bu soru soruldu mu

Hastaneye basvurana test yapilmiyormu sokaga cikma yasagi varken nereye telefon edip kim eve cagirmis hangi telefon aranmis bana sacma geliyor iki gunde 70 000 kisi bulup test yapmak hele hele eve gidip toplamak baya zor isEvlere gidip yapılmış olabilir. Bizim karşı sitede ümreden gelen karantinada ki teyzenin evine geldiler karantinada.
Hastanelere gidebiliyordun.Hastaneye basvurana test yapilmiyormu sokaga cikma yasagi varken nereye telefon edip kim eve cagirmis hangi telefon aranmis bana sacma geliyor iki gunde 70 000 kisi bulup test yapmak hele hele eve gidip toplamak baya zor is
Asil zor is o 70 000 kisiyi neyr gore belirlemisler mantikli gelmiyor