Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada hazırlıklı olun elektrik su gaz faturaları kol gibi geliyor 100 lira civarlarini hiç geçmeyen elektrik faturası 220lira geldi hemde harcanan kW farklı değil.

Ben şu maske işini anlamadım. Geçen form doldurdum e-devletten, bütün aile üyelerini ekledim. Telefona kod geldi eczaneye gittim. Sadece 5 maske verdiler. Dedim ayrı ayrı mı verilecek, evet diğer kişilerin telefonuna da gelecek dediler. İyi de ben başvurduğumda diğer kişiler için telefon numarası istemedi onlara nasıl kod gelecek? Benden önceki kişilere de aynı şeyi dediler. Ne kadar saçma.

Ne tip araç olursa olsun kullanmaktan bir haber bir çok kıro var.

Özellikle ara sokak ve küçük caddeler çok önemli hem yayalar, hem sokak hayvanları açısından.

Özellikle kediler her an her yerden çıkıyor. Çok şükür bugüne kadar önüme atlayan tüm kedileri fark ettim.

Sadece 1 kere giderken sağımda park eden 2 aracın arasından azıtmış iki kedi viyak viyak yola atladı. Üstelik atladıkları noktayı geçmiştim ve görüş şansım 0. Bir tanesi koştu gitti, diğeri iki tekerin arasına dalıp kadronun altına daldı. Dedim eyvah, durdum baktım durumu ne, neyse ki bir şey olmamış aynı azıtıklıkla viyak viyak arkadaşının peşine daldı. Bende bir sıkıntı olmayınca yola devam ettim.

Babam götürdü zaten hemen çıkıp. Tedavi ettiriyor sokaktaki hayvanları sürekli.

Kötü değilmiş durumu neyse ki.

Lan davar evlatları madem çarpıp bir bok yiyonuz bari kaçmayın ya

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt