Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burda 2482 yazıyor düne ait veri bugün şu ana kadar da 94 ölü

Toplamda da 28 bin 623 olmuş

new york'da ölen 3700 kişinin ölüm sebebi corona olarak belirtilmemiş ama daha sonra bu kişilerde covid 19 sebebiyle öldüğü anlaşılınca toplam ölü sayısına eklenmiş.

ABD tepe noktasında günlük 9000 kayıp bekliyormuş.

Bu iş geçince Trump Çin'in ebesine atlar umarım.

dünya sağlık örgütüyle didişmesinin sebebi bu zaten. DSÖ ye siz çin'i aklamaya çalışıyorsunuz bize bu salgını zamanında haber vermediniz diyor ama ocak ve şubat ayında defalarca uyarılmış trump ama alt tarafı grip salgını diye ciddiye almamış hatta bu basına yansıyınca basın toplantılarında trump ve basın mensupları kavga etti:)))

Ümraniyeye bak Allah beyin versin. Bu hastalık önümüzdeki 15 gün çok acayip yerlere gidecek

bi eleman vardı buralarda. Anadolu ve batı tarafı evde durur ama Doğu güneydoğuda yaşayanlara virüsü anlatamazsınız, anlamazlar. çıkıyorlar dışarı, çarşılar çok kalabalık diyordu. ismini hatırlamıyorum. gözüne sokun bu videoyu.

bi eleman vardı buralarda. Anadolu ve batı tarafı evde durur ama Doğu güneydoğuda yaşayanlara virüsü anlatamazsınız, anlamazlar. çıkıyorlar dışarı, çarşılar çok kalabalık diyordu. ismini hatırlamıyorum. gözüne sokun bu videoyu.
Irkçılık mı yaptı davar?

dünya sağlık örgütüyle didişmesinin sebebi bu zaten. DSÖ ye siz çin'i aklamaya çalışıyorsunuz bize bu salgını zamanında haber vermediniz diyor ama ocak ve şubat ayında defalarca uyarılmış trump ama alt tarafı grip salgını diye ciddiye almamış hatta bu basına yansıyınca basın toplantılarında trump ve basın mensupları kavga etti:)))

Trump uyarıldı uyarılmadı ayrı bir konu ama sağlık danışmanı Fauci çıkıp açıklama yaptı endişenecek bir durum değil diye. Bu Fauci’nin de Bill Gates ve elitlerle bağlantısı didik didik ediliyor şu anda. Hatta Trump, Fauci’yi kovun diye bir tweeti retweetledi bundan birkaç gün önce.

Biz ülke olarak yine uyuyoruz bu konuda. Amerika’da bu konuda ciddi tartışmalar dönüyor işin içinde Bill Gates - Fauci - aşı şirketleri ve benzerinin olduğu.

Tek yaptığımız sabahtan akşama evde kal muhabbeti. Her halükarda virüs kontrol alındıktan sonra Dünya’daki güçler arasında ciddi bir hesaplaşma olacak.

Bizim yapmamız gereken yerli ve milli üretim ve aşı ve türevlerin kesinlikle hiçbir şekilde dışarıdan yardım almadan kendimiz bulup üretmeliyiz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt