Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sene sonu 2020 icin buyuk hayallerim vardi. Umutlu girmistim. Hayalimden biri yuva kurmakti. Malum birkac kez dillendirildi. Fazlada uzatmak istemiyorum. Ama dugun tarihim bugun olacakti. 17 nisan.

Hayallerde dunya evine girmek varken, suan disari maskesiz cikarsak ne olur diye dusunmekteyiz. Cok degisik duygular resmen.
Canını sıkma renktaşım. Allah can sağlığı versin .İnşallah en kısa zamanda her şey normale döner de hayaline kavuşursun
Hayırlı olsun bu arada

Gecen sene sonu 2020 icin buyuk hayallerim vardi. Umutlu girmistim. Hayalimden biri yuva kurmakti. Malum birkac kez dillendirildi. Fazlada uzatmak istemiyorum. Ama dugun tarihim bugun olacakti. 17 nisan.

Hayallerde dunya evine girmek varken, suan disari maskesiz cikarsak ne olur diye dusunmekteyiz. Cok degisik duygular resmen.
Daha iyi günleriniz olacak Freud inşallah. Sen inançlı adamsın; sınavın senin bu belki.

Vardır bir hayır

Takva, gelen kadar giden ya da olmayana da razı olmaktadır.

Bu ilaç dünyada başka bir yerde kullanılmamış mı ve ağır hastalarda mı daha etkili olur yoksa normal tedavi olan kişilerde mi? Bilen biri aydınlatsa biraz.

Dornaz alfa başlığı ekşi sözlükte açılmış 8 sayfa yazılmış bile

İlacın normal fiyatı 2.872 tl imiş bu arada :eek:

Mevzu ne ben anlamadım

Mevcut bir ilaç hastalığın iyileşmesine etkili olmuş ve bizimkiler bunu tespit mi etmiş?

Yoksa yeni bir ilaç mı bulmuşuz?

Ya da sürekli yaptığımız gibi intihal mi?
Dornaz alfa aslında ilaç etken maddesi piyasa adı Pulmozyme olarak geçiyor ve onun fiyatı da pahalı baya
Bu ilaç zaten Kistik fibroziste kullanılıyordu. Şimdi hekimlerimiz yapılan çalışmalarda COVID'de de işe yarayabileceğini söylüyorlar.

Dornaz alfa aslında ilaç etken maddesi piyasa adı Pulmozyme olarak geçiyor ve onun fiyatı da pahalı baya
Bu ilaç zaten Kistik fibroziste kullanılıyordu. Şimdi hekimlerimiz yapılan çalışmalarda COVID'de de işe yarayabileceğini söylüyorlar.
Dünya hastaneleri çaresizlikten deney alanı olmuş zaten.

Hergün 400 makale giriliyor diyordu bir doktor. Çoğu da ilaçlar hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt