Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pegasus burada 1 hazirandan öncesine bilet satmiyor artik. ben kendi biletimi aciga aldim. 1 sene hakkim varmis sanirim kullanmak icin.

dunyanin nasi geriye gittiginin gostergesi su fake news ya heryerde abi dunyanin heryerinde yayiliyor coronadan daha tehlikeli ve git gide daha fazla oluyor. kommunikation ve free speech okay'de ne bileyim.
Yalan yanlış spekülatif haberler hep vardı.

Ama bu haberlerin peşine düşen bu kadar çok insan ilk defa oldu.

kasim'da mart icin heveslenerek bilet aldigim ucus resmen gümbürtüye gitmeden önce erken hamle yapip random olarak 2 mayis olarak degistirmistim bileti. sagolsunlar 2 gün önce sms ve mail attilar ve o ucus da iptal oldu. o bilete harcadigim para simdi baska bilet alirsam ona geciyormus. fark varsa fark ödeyecegim sadece. bir süre gecince parayi komple iade ediyorlarmis ayrica. bir de ben bileti mayis'a degistirmek icin ucus yasagi gelmeden önce 4,22 euro degisim ücreti ödemistim. adamlar bana o paradan fazlasini 2 taksitle iade etti nedense. sistemlerinde bir hata mi oldu ne, önce 1,78 euro sonra 4,22 euro yolladilar:asd:

Bu ibrahim kalın şaka mı yav
maliyetli olur demiş
yahu şöyle bir zamanda para harcamayacakın da ne zaman harcayacaksın

Türkiye tarihinde gündemde
Dornaz Alfa
67,8 B Tweet

Türkiye tarihinde gündemde
Ercüment Ovalı
16,7 B Tweet

bu ercument ile alakalı ekşi sözlukte şovmen gibi yorumlar okudum.Bir yazı var herifin teki buna epey laf söylemiş.

2 sene önce yazmış

bu ercument ile alakalı ekşi sözlukte şovmen gibi yorumlar okudum.Bir yazı var herifin teki buna epey laf söylemiş.
eksisözlükte bile "eksici picler yine hic bir seyi begenmemis" gibisinden yorumlar yaziyorlar artik. gercekten herseyi ve herkesi kötülüyorlar. gitsinler jet sosyete izlesin mallar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt