Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarım gercekten ilacı bulmustur
Yav bu adam cocuk degil koskoca prof adamin bir kariyeri onlarca kabul gormus klinik calismalari var yani şov yapiyor diyor bazilarida adam boyle bir konuda boş atip neden riske atsin kariyerini?Kendinden emin sekilde mujde olarak nitelendirmis zaten.Ama iktidara muhalif bir adam tayyip bu adamin parlmasini istemeyebilir.

-BÖYLE MANYAKÇA BİR HATA YAPMAM-

Bakanlık, Ocak 2009'da 'Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik'i yayınladı.Yönetmeliğin Türkiye'ye geç gelişi ve tedavinin bilinmiyor oluşunun cezasını çekiyorum. O dönem biz 18 hastaya bunu uyguladık.Uygulamayı sadece 2 hastaya yaptım ve bunlar sağlığına kavuştu, 16'sı yaşamını yitirdi. Diğer aşıları hastalaradına üretim yapıp yolladım.Bunlar standart tedavilerini bitirmiş, artık yapılacak bir şey yok denen hastalar. Ancak tek bir hastadan bile para alamadım.Böyle manyakça bir hata yapmam."

Kistik Fibroziste dornaz alfa nın nasıl etki ettiğini gösteren animasyonlar

Burada türkçe açıklamaya çalışmış
lökositler bağışıklık sisteminde virüs ve bakterilerle savaşır sonunda açığa çıkan kalıntı dnalar DNAaz(DNA yıkan enzim demek) kesilerek parçalanır.
DorNAz alfa da adından anlaşılacağı gibi bir DNAaz dır

Luppocu bu sefer eve stok yaptı mı acaba? Yasak erkenden açıklandı bu sefer hazırlıksız yakalanmaz heralde

Nebulizing inhalasyon uzerinden kullanimi olan dornase alpha ilacinin covid gibi havayolu uzerinden aşırı bulaşıcı olan bir hastalik sirasinda kullanimi nasil olmali, iyice arastirilmasi lazim. Kaş yaparken göz cikarilmamali. Ozel negatif basınç ile izole odalarinda denenmeli ki hava sirkulasyonunda bulunan covid partikulleri cevrede dolaşmasın.

Guzel bir arastirma olmuş. Umarim geliştirilir.

Bazi ölen hastalarda covid virüsünün perikard (kalbi saran kese) icinde tespit edildiğini okumuştum. Virus genel anlamda hucrelerdeki ACE2 reseptörü kullanarak hucrelerin icine girmeyi başarıyor. Bu reseptörlerde kalp te yaygin.

Bazi ölen hastalarda covid virüsünün perikard (kalbi saran kese) icinde tespit edildiğini okumuştum. Virus genel anlamda hucrelerdeki ACE2 reseptörü kullanarak hucrelerin icine girmeyi başarıyor. Bu reseptörlerde kalp te yaygin.
Dün abd de yaşayan bir kardiyolog, entübe olmuş hastaların kurtulma ihtimali çok düşük diyordu. Adam gerçi tv ye ilk çıktığından beri diyor bunu. Entübe olmadan önce düzelmesi gerek hastanın diye bağırınıp duruyor. New york ta direk bu hastalarla münasebet halinde. Belki de nedeni bu senin yazdığın yüzünden bu durum.

Gökhan Hotamışlıgil, artık bilim, bir çok insanın katılımı, hatta ayrı dallarda bir çok insanın katılımı olmadan ilerlemiyor demişti bir yazısında.

Bu covid meselesi daha çok su götürür, çok kişinin işin içine girmesi lazım. Bizde laboratuvara kapanmış adamlardan cart diye 40 günde sonuç bekleyecek kadar bu işe uzağız maalesef.

Sigortalıysan her yer bedava.
Ne demek devlet ödedi.
Devlete tonla vergi veriyor millet.
Milletimiz peşin peşin ödedi şimdi geri ödeme zamanı.

Gscimbom mobil

Bir arkadaşımın tandığı 10 gün kalmış özelde 15 bin TL ödemiş.

Günlük yatak ücreti 800 tl çekilen tetkikler falan hiçbirini karşılamamış SGK

Sadece covid testi ve yoğun bakım ödeniyormuş.

ÖZel sigortası yok.

Yani Türkiye’de ücretsiz koca bir yalan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cin rakamlari revize etmis ve 351 yeni vaka/1290 ölü eklemis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt