Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekonomiden anlayan biri doların, altının vs. neden bu kadar yükseldiğini açıklayabilir mi

türk parası değersizleşiyor anladık da bu ekonomik kriz tüm dünyayı etkiledi

özellikle bizim paramızı niye bu kadar değersizleştirdi

Ekonomiden çok iyi anlamıyorum ama altın küresel çapta krizi-gerilimi sever . Şu an korona altını besliyor..
Anlamadığım kısım en beter ülke A. B. D. onların parası da eziyor bizi.. Şunu anlayan varsa cidden açıklasın..

Gecen sene sonu 2020 icin buyuk hayallerim vardi. Umutlu girmistim. Hayalimden biri yuva kurmakti. Malum birkac kez dillendirildi. Fazlada uzatmak istemiyorum. Ama dugun tarihim bugun olacakti. 17 nisan.

Hayallerde dunya evine girmek varken, suan disari maskesiz cikarsak ne olur diye dusunmekteyiz. Cok degisik duygular resmen.
rengo boş ver yav evlenmek o kadar iyi bir şey olsaydı herkes evlenmezdi

Gecen sene sonu 2020 icin buyuk hayallerim vardi. Umutlu girmistim. Hayalimden biri yuva kurmakti. Malum birkac kez dillendirildi. Fazlada uzatmak istemiyorum. Ama dugun tarihim bugun olacakti. 17 nisan.

Hayallerde dunya evine girmek varken, suan disari maskesiz cikarsak ne olur diye dusunmekteyiz. Cok degisik duygular resmen.

Ahhh tatlı heyecanlar aynı dönemlerde evlendim 7 yıl önce başım göğe ermedi :) ama çok takılma herşeyden vardır bir hayır fazla konuşup soğutmayalm seni

lise öğrencisi de olsan, prof. da olsan, hollywood starı da olsan sosyal medyada etkileşim alma hastalığı oluyor

umarım hocamızın dediği diğer ülkelerin yaptığından farklı bir çalışmadır ve açıklamasında samimidir

yoksa büyük küfür yiyecek

Şu an sidik yarışı diyorlar virüsü ben buldum egosu.. Bizimki bilerek şimdiden açıklama yapmış.. Bir yayın daha buldum Fransada 18 martta bile çalışma yapan varmış.. İlaç tutarsa mucize Türk diye haber yaparlar..

IMG-20200417-WA0007.jpg

Ekonomiden çok iyi anlamıyorum ama altın küresel çapta krizi-gerilimi sever . Şu an korona altını besliyor..
Anlamadığım kısım en beter ülke A. B. D. onların parası da eziyor bizi.. Şunu anlayan varsa cidden açıklasın..
1.Gelişmekte olan para birimleri kriz dönemlerinde büyüklere karşı düşüşe geçer.

2. Yabancı yatırımcılar diğer ülkelerdeki yatırımlarını kriz dönemleri bozup kendi para birimine geçer. Dünya'da en çok dönen para da malum dolar.

3. Altın yükseldi diyemeyiz, İran - ABD gerginliği varken 1800 dolara dayanmıştı şu an 1700 dolar. 1500e bir ara düştü ama yükselişi sınırlı.

En temel nokta insanlar nakite geçti; sonrasında da ülkeler şirketlere fon desteği açıklayınca tekrar borsalara akın olmaya başladı.

ekonomiden anlayan biri doların, altının vs. neden bu kadar yükseldiğini açıklayabilir mi

türk parası değersizleşiyor anladık da bu ekonomik kriz tüm dünyayı etkiledi

özellikle bizim paramızı niye bu kadar değersizleştirdi

Türk Lirasinin bugünkü degerinin/degersizliginin sebebi 2013 gezi olaylarindan sonra gitgide otoriterlesen TC hükümetidir. O gün dolar 1,90 dan 2 ye cikti diye geziciler ülkeyi mahfetti diyenler bugün ayni dolarin 2 den 7 ye gelmis olmasina ses cikartmiyorlar ve olayi dis güclere/galaksi güclerine vs bagliyorlar. Asil sormalari gereken "Acaba biz nerde hata yaptik?" sorusunu kendilerine sormadiklari/soramadiklari icin dolar 7 senede 2 den 7 ye geldi. Cünkü ülkende demokrasi kalmamis, hukuk bitmis, basin özgürlügü denilen sey yok, herkesle kavgalisin arti dogru düzgün muhalefette yok veya susturulmus...Bir 7 sene sonra dolar 7 den 14 e de gelebilir 24 ede gelebilir.

Halk sever kendine kahraman yaratmayı, siyasette olsun başka yerde olsun icraate bakmaz günlük olaya bakar, yıldız futbolcu gelince de böyle milyonlar bayılıp binlerce kişi karşılamaya gider fos çıkınca hayal kırıklıkları olur buna benzetiyorum bu tür olayları

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt