Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu iş başından beri istatistiklere döküldü sayaç falan başlatıldı daha çinde hastalık başlar başlamaz bilinçli olarak bir korku senaryosu empoze edildi insanlara.Bilinçli olarak hayatı yavaşlatma çabası var arkasında niyet iyi yada kötü onu bilemem ama durum bence bu şekilde.

Virüs olayı patlak verdiğinde ben bunu söyledim diye ceza verildi..

Benim tahminim iklim ile ilgili diye düşünüyorum..

Gscimbom Forumdaki coronavirüs vaka verileri mevcut mu? Günlük analiz ediliyor mu? Bugün itibariyle kaç üyemizin testi pozitif?

Şu ana kadar 2 vaka çıktı sanırım forumdan.@Arda Sadi iyileşti @İlyas Karaca da karantinadaydı.

Ne düşünüyorsun prof. Ercüment Ovalı beyefendi hakkında.

İntihalci mi yoksa iyi bir uygulamacı mı?

Ben doktorun yeni bir şey keşfetmiş havadaki açıklamasını algılayamadım, olan bir ilacın etkili tedavi sunacağını söylemiş ve iddiaya göre bunu daha önce Fransa'dan da söyleyenler olmuş.

İlacın fiyatına da bakarsak, yani çok samimi gelmedi ama koskoca doktor böyle bir zamanda, böyle samimiyetsiz davranır mı orası da muamma, belki de heyecanlı bir karakteri vardır.

Şu ana kadar 2 vaka çıktı sanırım forumdan.@Arda Sadi iyileşti @İlyas Karaca da karantinadaydı.

Ben doktorun yeni bir şey keşfetmiş havadaki açıklamasını algılayamadım, olan bir ilacın etkili tedavi sunacağını söylemiş ve iddiaya göre bunu daha önce Fransa'dan da söyleyenler olmuş.

İlacın fiyatına da bakarsak, yani çok samimi gelmedi ama koskoca doktor böyle bir zamanda, böyle samimiyetsiz davranır mı orası da muamma, belki de heyecanlı bir karakteri vardır.

@İlyas Karaca da iyileşti diye biliyorum üstat

Adamlar 10 nisanda yapmış bir çalışma
FB_IMG_1587108656518.jpg

ekonomiden anlayan biri doların, altının vs. neden bu kadar yükseldiğini açıklayabilir mi

türk parası değersizleşiyor anladık da bu ekonomik kriz tüm dünyayı etkiledi

özellikle bizim paramızı niye bu kadar değersizleştirdi

vay be koca iş işleri bakanına sokağa çıkma yasağı 3 saat önce söylenmiş!!!!

Kanka bu zaten olan bişey şu anda bulunuyor yani, direk denenebilir mi tabi prosedürleri ne bilmiyorum. Bi de adam bu kadar hevesli şekilde yazmış, olmayadabilir belki de canı sağolsun. Düşük yüzdeyle etki bile yapsa yüzlerce kişiyi kurtarabilir.

Böyle bir yorum var mu meselede
bence hayal satıyor adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt