- 24 Mayıs 2009
- 18.467
- 19.910
- 2.273
Kime güvenicez be, ben astrologları dinlicem artık jüpiter kavuşum retro tutulma falan daha tutarlı geliyo artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birkaç gündür bu adamı görüyorum her mesajı olumsuz, sürekli muhalefet halinde blokladım şimdi
Kime güvenicez be, ben astrologları dinlicem artık jüpiter kavuşum retro tutulma falan daha tutarlı geliyo artık
Yok evliyim fazla gezip para harcıyamıyolar bide gelen giden olmuyo hem kafamı cok biplerse motoruma binip kacıyomEvli değilsin sanırım.
7/24 evde karınla bir ay geçir de görelim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tecrube konuşuyo galibaO maddi yönden düşünmüş sanırım.
Çağhan Kızıl'a da güvenirdim başarılı bi bilim insanı ama kime güveneceğiz artık afalladımBirkaç gündür bu adamı görüyorum her mesajı olumsuz, sürekli muhalefet halinde blokladım şimdi
bu iş başından beri istatistiklere döküldü sayaç falan başlatıldı daha çinde hastalık başlar başlamaz bilinçli olarak bir korku senaryosu empoze edildi insanlara.Bilinçli olarak hayatı yavaşlatma çabası var arkasında niyet iyi yada kötü onu bilemem ama durum bence bu şekilde.
Ne düşünüyorsun prof. Ercüment Ovalı beyefendi hakkında.Evet ben geldim soruları alayım.
Evet ben geldim soruları alayım.
Gscimbom Forumdaki coronavirüs vaka verileri mevcut mu? Günlük analiz ediliyor mu? Bugün itibariyle kaç üyemizin testi pozitif?
Ne düşünüyorsun prof. Ercüment Ovalı beyefendi hakkında.
İntihalci mi yoksa iyi bir uygulamacı mı?
Şu ana kadar 2 vaka çıktı sanırım forumdan.@Arda Sadi iyileşti @İlyas Karaca da karantinadaydı.
Ben doktorun yeni bir şey keşfetmiş havadaki açıklamasını algılayamadım, olan bir ilacın etkili tedavi sunacağını söylemiş ve iddiaya göre bunu daha önce Fransa'dan da söyleyenler olmuş.
İlacın fiyatına da bakarsak, yani çok samimi gelmedi ama koskoca doktor böyle bir zamanda, böyle samimiyetsiz davranır mı orası da muamma, belki de heyecanlı bir karakteri vardır.
Ciddi semptomlar yoktu zaten, test negatif geldiyse çok iyi.@İlyas Karaca da iyileşti diye biliyorum üstat
Ciddi semptomlar yoktu zaten, test negatif geldiyse çok iyi.
Şu ana kadar 2 vaka çıktı sanırım forumdan.@Arda Sadi iyileşti @İlyas Karaca da karantinadaydı.
Ben doktorun yeni bir şey keşfetmiş havadaki açıklamasını algılayamadım, olan bir ilacın etkili tedavi sunacağını söylemiş ve iddiaya göre bunu daha önce Fransa'dan da söyleyenler olmuş.
İlacın fiyatına da bakarsak, yani çok samimi gelmedi ama koskoca doktor böyle bir zamanda, böyle samimiyetsiz davranır mı orası da muamma, belki de heyecanlı bir karakteri vardır.
Kanka bu zaten olan bişey şu anda bulunuyor yani, direk denenebilir mi tabi prosedürleri ne bilmiyorum. Bi de adam bu kadar hevesli şekilde yazmış, olmayadabilir belki de canı sağolsun. Düşük yüzdeyle etki bile yapsa yüzlerce kişiyi kurtarabilir.