Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim millet işte her şeyi son dakikaya bırakmışız yine efsane bi trafik tüm marketlerde dışarıya taşan bi sıra var 15 dklık yolu 1 saatte geldim

Bizim millet işte her şeyi son dakikaya bırakmışız yine efsane bi trafik tüm marketlerde dışarıya taşan bi sıra var 15 dklık yolu 1 saatte geldim

%90ı Beyinsiz mahlukat.. %10luk kısmın parası veya zamanı olmamıştır

Millet götübaşı dağıtmış vaziyette. 1 aydır sadece ofise gidip eve geliyorum. Ofiste durma süremde 3-4 saat civarı. Biz malız galiba tedbirlere uyuyoruz diye. Millet 3 gün zor gördü götübaşı dağıttı resmen. Sokaklar hiçbir şey olmamış gibi hınca hınç dolu. Kalabalık bi alana çıkıp anabacı sövmek istiyorum dışardakilere. Ulan biraz zora gelin be biraz

İzmit'te baya kontrol var. Sahilde filan polis cezayı kitliyor. Göz açtırmazlar inşallah.

Pik noktasını gördük diyoruz ama dışarıdaki bu montofon takımı insanlar yüzünden 2. dalgayı erkenden yaşayıp telafi edilemeyecek noktalara gelmekten korkuyorum. Kim keyfi dışarıda geziyorsa kim benim gibi tedbirlere uyan evde duranların hakkına giriyorsa perişan olsun
Adama soruyorlar niye dışardasın diye. Niye çıkmayayım ben hasta değilim ki diyor :red:
Gerisini düşün artık renktaşım

Sayın Bakan'ın öngörüsüne göre Haziran başı hastalık mağlup olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt