1- Tekrar tekrar sormadım. 1 kere sordum onda da seviyesiz bir cevap geldi aynı şekilde yanıtladım.
C1:Bende sana sorunla cevap verdim seviyesiz ithamı sen başlattın.
2- Bakanın yaptığı itham değil, bilimin nasıl yapılmayacağına dair bir açıklamaydı ve sonuna kadar haklıydı.
C2:Bakan direkt olarak umut tacirliği yapmakla itham etti konuşmasını tekrar izle.
3- Ülkede sağlık alanında en üst kurum bakanlıktır, cevap vermeyip böyle reklamvari hareketlere girersen bedelini ödersin.
C3:Sağlık alanında en üst kurumun bakanlık olması çıkıp televizyonlarda yalan söyleme hakkını vermez kimseye.
4- Bakan hükümetin bakanıdır. At sahibine göre kişner. Adamın elinden gelmeyen şey konusunda adamdan hesap sormak nereye b.k atacağını bilmemektir. Maçan yiyorsa ona emir verene edeceksin lafını.
C4:Adamın elinden birşey gelmiyorsa bir insiyatifi yoksa o makamı işgal etmesin ve bunu yazarak 3. söylediğin ile çelişiyorsun demekki sağlık alanında en üst kurum bakanlık değil cumhurbaşkanıymış.
5- Ne diyecekti? 5 maskeyi dağıtamıyor bu hükümet mi diyecekti. Siyaset bu kadar basit mi hakikaten?
C5:Sabah akşam siyaset zamanı değil deyip chp yi siyasi hesaplar yapmakla suçlayanlar iş kendilerine dönünce siyasete sarılıyorsa ve sende bunu savunuyorsan yuh olsun sana.
6- Sapla samanı ayırmadığın nokta burası. Eleştiriyi çok severim, sık sık da eleştiririm lakin senin çelişki dediğin şey zorunluluk başka birşey değil.
C6:Ben eleştirmiyorum olanı söylüyorum sabah akşam avrupaya biz yardım ediyoruz deyip vatandaşına 5 maske dağıtamayan hükümeti ifşa ediyorum eleştiriden çok ötesi benim yaptığım.
7- Güzel güzel cevap verdin de biz iki kelam etmeyi mi bilemedik sayın Sabri? Ne bu agresiflik? Öfke haklının intiharıdır unutma. Kızgınlıkla yapılan muhalefet ancak kişiyi küçük düşürür.
C7:Ben agresif değilim beni beyinsiz olmakla sen suçladın benim muhalefetimin tersine sen yönetilen algının çok etkisinde kalmışsın ve rasyonel düşünmeyip tamamen duygusal yaklaşıyorsun konuya.
Selamlar/Sevgiler