Ferhat Emin
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 370
- 307
- 1.323
Gurbetçilerdeki bu tarz Türkiye güzellemesi beni benden alıyor yalnız.
Öyle böyle sövmüyorum.
burdan öven gurbolara sövmek serbest mesajı çıkarabilirmiyiz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gurbetçilerdeki bu tarz Türkiye güzellemesi beni benden alıyor yalnız.
Öyle böyle sövmüyorum.
Kesinlikle hayır.burdan öven gurbolara sövmek serbest mesajı çıkarabilirmiyiz ?
kanki istemekle olmuyor be hani bana kod geldi hiçbir eczanede maske yok ben senin gibi çinden maske de sipariş edemiyorum ptesi de bulamazsam nolacak
2 hafta oldu 2 haftadır maske gelmedi. Her hafta 5 tane gelecekti, aileme de gitmedi; maske de alamıyorlar, bunun övülecek bir yanı yok.Lakin burda konu devletin halkina (dandik te olsa) halkina maske dagitmak istemesi. Avrupada ben bu uygulamayi gormedim. Kendim saglikci oldugum halde kendi imkanlarimla çinden maske siparişi vermek durumunda kaldim. Turkiye güzellemesi yapilmasina bende karsiyim. Buyuk hatalar yapildi ve yapılıyor. Lakin maalesef Avrupada ki ulkeler de sinifta kaldilar.
Nişanlım da sağlıkçı ve biraz soguk alginligi ve bas agrisi vardi. Bagli oldugu kurum test azlığı sebebiyle nisanlimi test dahi etmek istemedi.
Felaket
2 hafta oldu 2 haftadır maske gelmedi. Her hafta 5 tane gelecekti, aileme de gitmedi; maske de alamıyorlar, bunun övülecek bir yanı yok.
Herkese dedikleri zaman, kısa süre içerisinde ulaştırsalar haklı olabilirdin.
bunların yapmaya çalışıp yapamadığı her şeyi belediyeler yapıyordu yav tıkır tıkırAslinda Turkiye devleti kendini bir nevi bu maske dagitimina zorladi. Cunku hukumet kendisi halkin maskesiz disari cikmamasini istedi. Eger bunu istiyorsan tabiki buna gore hazirligini da yapman lazim ve halkini maske kullanimi icin tesvik etmen lazim.
Rengo annem kendisi burda maske dikti. Vallahi birkac ayda ne durumlara düştük inanilmaz ya
2 hafta oldu 2 haftadır maske gelmedi. Her hafta 5 tane gelecekti, aileme de gitmedi; maske de alamıyorlar, bunun övülecek bir yanı yok.
Herkese dedikleri zaman, kısa süre içerisinde ulaştırsalar haklı olabilirdin.
Kolonya da dağıtıyorlar 65 yaş ve üzerine, önemli 1 ayrıntı, unutmamak lzmDevlet bir bok yapmadı dedirtmemek için bu maske işini yaptılar zaten başka bişey değil. Maskeye cüzi tavan bir fiyat belirle ondan yüksek bir fiyata satana geçir cezayı bırak her yerde satılsın yada Tunç Soyer'in yaptığı gibi maskematik koyarsın her bölgeye isteyene zibilyon tane çözüm var.
ben liberallere atiyorum da harbiden buradaki alamancilarin cogu gidip almanyanin chpsine oy atiyor sürekli , SPD.Türkiye'de sağ partiye oy atıp Almanya'da sol partiye oy atarlar
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben liberallere atiyorum da harbiden buradaki alamancilarin cogu gidip almanyanin chpsine oy atiyor sürekli , SPD.
@Can BÜYÜK
ben liberallere atiyorum da harbiden buradaki alamancilarin cogu gidip almanyanin chpsine oy atiyor sürekli , SPD.
sosyal demokrat partiye oy veriyorlar yani sonra GILISLARDA liderlik vasfi yok diyorlar. spdnin suan bir genel baskani bile yok
dagilmis gitmis dandik bir parti ama bunlara oy atarlar sabit olarak
@Can BÜYÜK
Ben AfD ye atıyomben liberallere atiyorum da harbiden buradaki alamancilarin cogu gidip almanyanin chpsine oy atiyor sürekli , SPD.
sosyal demokrat partiye oy veriyorlar yani sonra GILISLARDA liderlik vasfi yok diyorlar. spdnin suan bir genel baskani bile yok
@Can BÜYÜK
Free Democratic Party (Germany) - Wikipedia ben bunlara verdim 2 secim üst üstesende alamanyanın akpartisine mi veriyorsun reyini Ms rtshım
evinde ot cikan cem özdemiri diyorsan coronaya yakalanmis gecenlerde. parti es genel baskanligina aday olmus ama secilememisti en son. o ön planda olsa zaten yesillerin oy orani bu kadar artmazdi. partililer bile bunun ne oldugunu anlayip fisini cektiler yoksa hala %8-10 almaya devam ederlerdi. suan yesiller anketlerde 2.siradaO yesiller partisindeki dandik herif daha duruyor mu? Turkum diye gecinen?
@Can BÜYÜK