Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gurbetciler malesef sosyal anlamda buyuk darbeler yemis, kendi kimliklerini kaybetmis insanlar. Turkiye insanlarinin yasadiklarini anlamalarini veya empati yetenegi gelistirmelerini bekleyemeyiz.

Ilaveten cogu yurtdisinda dogan gurbetcimiz malesef cok cahil, bunu sadece bir mesajlariyla anlayabilirsiniz. Onlara yonelik sert tepkiler vermek yerine turk yetkililerin neyi dogru neyi yanlis yaptigi konusunda turkiye'de goren, bilen insanlara kulak vermelerini ve bundan sonra dusuncelerinin daha saglikli sekillenecegini anlatabilirsiniz.

Kimliklerini yadsimamalari icin de onlari olduklari gibi kabul ettigimizi, farkli biriymis gibi davranmalarina gerek olmadigini aciklayabiliriz.

Bakin yapici bir sekilde yaklasirsak butun engeller asilir.
Gurbetçiler menfaatçıdır, bireycidir, bireyselcidir. Vatan-millet sevdası sıfırdır. Şovenizm yaparak ülkeyi sevdiklerini sanarlar ama onların sevdası Euro'dur. Türkleri oralarda kıro gibi gösterirler, her maçımızda olay çıkarırlar ve daha birçok şey...

Almancıların oy hakkı elinden alınmalıdır. Davranışları düzelene kadar 2. sınıf insan muamelesi yapılmadır.

Make Turkey Great Again

Gurbetçiler menfaatçıdır, bireycidir, bireyselcidir. Vatan-millet sevdası sıfırdır. Şovenizm yaparak ülkeyi sevdiklerini sanarlar ama onların sevdası Euro'dur. Türkleri oralarda kıro gibi gösterirler, her maçımızda olay çıkarırlar ve daha birçok şey...

Almancıların oy hakkı elinden alınmalıdır. Davranışları düzelene kadar 2. sınıf insan muamelesi yapılmadır.

Make Turkey Great Again

Make Turkey Great Again
Bu kadar sert yaklasmaya gerek yok bence

Sonucta gurbetcilerin hicbiri kendisini bu duruma dusurmek istemezdi

Turkiye'ye disardan bakip gecersiz yorumlar uretmeyi bu kadar cok yapmalarina karsin kendilerine disaridan bakan bir tane bile ozellikle "almanya'da ikamet eden gurbetci" gormedim.

Babam yaklasik 25 sene almanya'da yasamis, oradaki turkler hakkinda anlattiklarini bilseniz o nesilden yetisen cocuklarin bu halde olmasini normal karsilardiniz.

Bu kadar sert yaklasmaya gerek yok bence

Sonucta gurbetcilerin hicbiri kendisini bu duruma dusurmek istemezdi

Turkiye'ye disardan bakip gecersiz yorumlar uretmeyi bu kadar cok yapmalarina karsin kendilerine disaridan bakan bir tane bile ozellikle "almanya'da ikamet eden gurbetci" gormedim.

Babam yaklasik 25 sene almanya'da yasamis, oradaki turkler hakkinda anlattiklarini bilseniz o nesilden yetisen cocuklarin bu halde olmasini normal karsilardiniz.

Çok bilgili bir insansınız Pamir ustad

-adana sahra hastanesini mühürlemişler
-ücretsiz ekmek dağıtmak pararalel devlet kurmak oluyormuş

Ben burdan boyle okuyunca utandim abi.. Inanilmaz gercekten. Bereket kendi sunduklari rakam ve sonuçlar çalıntı değilmiş. O daha buyuk bir facia olurdu.

Arnavutluga dönen bir akademisyen arkadasim vardı. Bazen Linkedin den paylasimlarda bulunuyor. Ulkesinin yuksek pozisyonlarinda bulununan akademik kisilerin yayinlarini ve doktora tezlerini resmen harfi harfine gecmiste yazılan makalelerle karsilastirmisti. Resmen 1'e 1 kopyasiydi. Adamlarin kendi bakanları bile bu çalmaya girişmiş. Kisa yoldan köşeyi dönme fikri
etik dersinde hoca uç tane tez örneği gösterdi turnitin raporlarına baktik birinde %80 diğerinde %60 birebir çalıntı var adamlar sadece abstract kısmı ile örnek kısmını değiştirmiş

Bıktım böyle mallardan lan öküz o kadar iyi madem git türkiyeye burdaki cahil türkler türkiyedeki cahillere rahmet okutur
Bunu paylasan andaval kimmis 15 euro esittir 15 tl ben burda 5000 tl aliyorsam adam orda 5000 euro aliyor halen bunu cozememis herifler varya helal olsun ozaman iphone 1000 dolar cevir 7000 tl oooovv

eger dogruysa ben de yarin alirim su maske paketinden 15 euroya. fiyati fena degil aslinda tanesi 1,5 euro yapiyor.

eksi kayniyor yine almancilar yüzünden.

Almancılar...

1587303490514.webp

o maskeyi burada temizinden 5 gün sorunsuz kullanırsin :D
maske diye dağıtılan ıslak mendil kalitesinde maske ile 15 dakikada virüs kapma olasılığın daha fazla.

La bizde maske yok 10 gün olacak nerdeyse daha maske falan gelmedi.15 tl olsa gidip alayım.Herif artislik yapıyo bide maske 15 euro diye hırt herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt