Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İspanya
3.648 vaka
281 ölüm

İngiltere
6.201 vaka
739 ölüm

değerlerin dogru olduguna inanmiyorum maalesef

Dunyada bizim kadar degerleri stabil artan ve ya inen baska bir ulke yok. Cikarken hergun 2-3 cikiyor, inerken her hergun 2-3 iniyor. Ayni haritada cizilmis ulke sinirlari gibi, degerler dümdüz. Bu bile degerlerin uydurma oldugunu anlamak icin yeterli. Hic mi inis cikis göstermez bu degerler?

Turkiye
1588357101995.webp

Almanya
1588357205639.webp

Fransa

1588357272746.webp

Brezilya
1588357366375.webp

Dümdüz gidiyoruz masallah. 15 mayisa kadar ultimatom verdik virüs'e. O tarihe kadar ülkeyi terketmezse yapacagimizi biliriz.

Dunyada bizim kadar degerleri stabil artan ve ya inen baska bir ulke yok. Cikarken hergun 2-3 cikiyor, inerken her hergun 2-3 iniyor. Ayni haritada cizilmis ulke sinirlari gibi, degerler dümdüz. Bu bile degerlerin uydurma oldugunu anlamak icin yeterli. Hic mi inis cikis göstermez bu degerler?

Turkiye
Ekli dosyayı görüntüle 79743

Almanya
Ekli dosyayı görüntüle 79745

Fransa

Ekli dosyayı görüntüle 79746

Brezilya
Ekli dosyayı görüntüle 79747

Dümdüz gidiyoruz masallah. 15 mayisa kadar ultimatom verdik virüs'e. O tarihe kadar ülkeyi terketmezse yapacagimizi biliriz.
Bizimkiler gercek, diger ülkelerinki uydurma.

Turkiye
Ekli dosyayı görüntüle 79743

Almanya
Ekli dosyayı görüntüle 79745

Fransa

Ekli dosyayı görüntüle 79746

Brezilya
Ekli dosyayı görüntüle 79747

İtalya olamayacagız sanırım kudurabilirsin

grafik.webp

Yesilin bittigi anda hayat normale döndü diyelim, yine kirmizi ile cizdigim gibi bi sicrama olmayacak mi? Ben mi yanlis yorumluyorum bilmiyorum ama bitti diyebilmemiz icin asinin bulunmasi sart gibi, asi bulunmadigi sürece bu cizdigim tablo ortaya cikacak

Ekli dosyayı görüntüle 79749

Yesilin bittigi anda hayat normale döndü diyelim, yine kirmizi ile cizdigim gibi bi sicrama olmayacak mi? Ben mi yanlis yorumluyorum bilmiyorum ama bitti diyebilmemiz icin asinin bulunmasi sart gibi, asi bulunmadigi sürece bu cizdigim tablo ortaya cikacak
o sıcramanın olması mümkün degil herkes maskeli kısmı yasaklar devam ediyor

böyle bi sıcrama olması icin eskisi gibi heryerin acık maskesiz insanların olması gerekıyor

o sıcramanın olması mümkün degil herkes maskeli kısmı yasaklar devam ediyor

böyle bi sıcrama olması icin eskisi gibi heryerin acık maskesiz insanların olması gerekıyor

Bu bahsettigim zaten 1-2 ay sonra ile alakali, Haziran ortasinda her sey normale dönmeye basladi diyelim, illa ki bi sicrama olacak cizdigim gibi olmasa da, asi sart o yuzden

Bu bahsettigim zaten 1-2 ay sonra ile alakali, Haziran ortasinda her sey normale dönmeye basladi diyelim, illa ki bi sicrama olacak cizdigim gibi olmasa da, asi sart o yuzden
bence kımse tedbiri elden bırakmayacak 3 4 ay hayat böyle gider o cizgi degilde düz bir şekilde devam eder aşı bulunana kadar her gün 100 200 vaka olabilir

İspanya kısıtlamaları kaldırdı mı acaba vakaları nispeten yüksek bugün

İspanya kısıtlamaları kaldırdı mı acaba vakaları nispeten yüksek bugün
avrupada genel bi rahatlık var gibi
italyada günde 500 ölüm oldugu zaman adamlar cıkıp avrupa birligi bayragı yakıyordu simdi ne durumda cıkıyorlar bilemem spor icin izin verırsen mıllet eve gırmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt