- 13 Mart 2009
- 9.732
- 2.463
- 1.778
bayramdada bir kısıtlama ile yazı rahat geçiririz gibime geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başkomiser Orhan haa acayip bir adamdır kendisi
değerlerin dogru olduguna inanmiyorum maalesef
Bizimkiler gercek, diger ülkelerinki uydurma.Dunyada bizim kadar degerleri stabil artan ve ya inen baska bir ulke yok. Cikarken hergun 2-3 cikiyor, inerken her hergun 2-3 iniyor. Ayni haritada cizilmis ulke sinirlari gibi, degerler dümdüz. Bu bile degerlerin uydurma oldugunu anlamak icin yeterli. Hic mi inis cikis göstermez bu degerler?
Turkiye
Ekli dosyayı görüntüle 79743
Almanya
Ekli dosyayı görüntüle 79745
Fransa
Ekli dosyayı görüntüle 79746
Brezilya
Ekli dosyayı görüntüle 79747
Dümdüz gidiyoruz masallah. 15 mayisa kadar ultimatom verdik virüs'e. O tarihe kadar ülkeyi terketmezse yapacagimizi biliriz.
Bizimkiler gercek, diger ülkelerinki uydurma.
İtalya olamayacagız sanırım kudurabilirsinDunyada bizim kadar degerleri stabil artan ve ya inen baska bir ulke yok. Cikarken hergun 2-3 cikiyor, inerken her hergun 2-3 iniyor. Ayni haritada cizilmis ulke sinirlari gibi, degerler dümdüz. Bu bile degerlerin uydurma oldugunu anlamak icin yeterli. Hic mi inis cikis göstermez bu degerler?
Turkiye
Ekli dosyayı görüntüle 79743
Almanya
Ekli dosyayı görüntüle 79745
Fransa
Ekli dosyayı görüntüle 79746
Brezilya
Ekli dosyayı görüntüle 79747
Dümdüz gidiyoruz masallah. 15 mayisa kadar ultimatom verdik virüs'e. O tarihe kadar ülkeyi terketmezse yapacagimizi biliriz.
o sıcramanın olması mümkün degil herkes maskeli kısmı yasaklar devam ediyorEkli dosyayı görüntüle 79749
Yesilin bittigi anda hayat normale döndü diyelim, yine kirmizi ile cizdigim gibi bi sicrama olmayacak mi? Ben mi yanlis yorumluyorum bilmiyorum ama bitti diyebilmemiz icin asinin bulunmasi sart gibi, asi bulunmadigi sürece bu cizdigim tablo ortaya cikacak
o sıcramanın olması mümkün degil herkes maskeli kısmı yasaklar devam ediyor
böyle bi sıcrama olması icin eskisi gibi heryerin acık maskesiz insanların olması gerekıyor
bence kımse tedbiri elden bırakmayacak 3 4 ay hayat böyle gider o cizgi degilde düz bir şekilde devam eder aşı bulunana kadar her gün 100 200 vaka olabilirBu bahsettigim zaten 1-2 ay sonra ile alakali, Haziran ortasinda her sey normale dönmeye basladi diyelim, illa ki bi sicrama olacak cizdigim gibi olmasa da, asi sart o yuzden
avrupada genel bi rahatlık var gibiİspanya kısıtlamaları kaldırdı mı acaba vakaları nispeten yüksek bugün