Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 sokağa çıkma yasağı olmayan günden dolayı vakada artış olmuş diyor sn bakan. E neye güvenip kısıtlamaları gevşetiyonuz o zaman. Berber o bu açılınca eskiye dönceğni tahmin etmek zor değil. Günlük 2bin vaka varken salgın bitiyor algısı yaratıldı.
Abartmayalim kimse bitti demedi

Yeni bir normalden bahsedildi sadece

Bu denemeler ve tepkiler ile yol haritasi guncellenecektir

Dybalanin testi sonunda negatif cikmis

Yurt dışı seferleri açılacak ülkeler çok kısıtlı İsveç Norveç Danimarka Kore Vietnam filan var

Ama Almanya Rusya uk italya bunlarla uçuşları açmazlar

Turizmde yerli turiste muhtaç kaldı ilk defa yabancı seven turizmciler

2.dalga gelirse biz dahil çoğu ülke gizler

En başta Almanya gizler adamlar pik görmeden açtılar herşeyi İtalya ispanyada açtı

Tatil yapmak isteyen birazds fazla lux ve keyif sevmiyorsaniz çadır alın bu sene kamping olayları artacaktir

Şu durumda kısıtlamaları kaldırmak ne kadar doğru bilmiyorum

Genelgeye göre, 81 ildeki 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlıkları olanlar ve ihtiyaç duyulan hallerde refakatçileri, 10 Mayıs Pazar günü, 11.00-15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla dışarı çıkabilecek

Yine sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 14 yaş ve altı çocukların 13 Mayıs Çarşamba günü; 15-20 yaş arasındaki gençlerin ise 15 Mayıs Cuma günü, 11.00-15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla istisna olarak dışarı çıkmalarına izin verilecek

Bakanlık valiliklerden özellikle 10 Mayıs Pazar günü sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmadığı 57 ilde 65 yaş ve üzeri vatandaşların dışarı çıkacağı 11.00-15.00 saatlerinde, bu grubun dışında kalan vatandaşların gönüllü olarak evlerinden çıkmamaları için her türlü iletişim kanalı kullanılarak etkin bir bilgilendirme/kampanya yapılmasını istedi

Ulan su eczaneleri zaten sevmezdim simdi iyice ayar oldum

Neymis efendim maske 1 liradan ucuza gelirse 1 liraya satarmis lan serefsizler maskeden karmi edeceksiniz ne var aldigin fiyata sat

Yok olurmu kar edicek millete iteleyecekler salgindan once kac maske satiyordunuz kariniz neydi hastaneler maskeleri ecza depolarindan aliyordu elinize yetki geldi ya dayayin gitsin devlet devlet olsun biraksin heryerde satilsin kar almadan satacak bir grosmarket elbet cikar

Ulan su eczaneleri zaten sevmezdim simdi iyice ayar oldum

Neymis efendim maske 1 liradan ucuza gelirse 1 liraya satarmis lan serefsizler maskeden karmi edeceksiniz ne var aldigin fiyata sat

Yok olurmu kar edicek millete iteleyecekler salgindan once kac maske satiyordunuz kariniz neydi hastaneler maskeleri ecza depolarindan aliyordu elinize yetki geldi ya dayayin gitsin devlet devlet olsun biraksin heryerde satilsin kar almadan satacak bir grosmarket elbet cikar

Ben olsam kızmam. O kadar risk alıp hasta insanlara ilaç satıyorlar. Maske yüzünden yoğunluk olacaktır, hatta ben olsam maske hiç satmam. Diğer ilaçlar kafi. Neden kar etmeyeceğim, hatta hiç bana faydası olmayan ürün için kendimi riske atayım?

Hollanda'da kuaförler pazartesi gününden itibaren açılıyor sonunda. Gözümüz aydın.

Berberler bayram ediyor şuan.

Son iki gündür vaka sayısı artıyor.Ulan sanırsın vaka sayısı 10 a düştü de önlemleri gevşetmeye başladılar.Bir işiniz tutarlı olsun be!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt